«Διέψευσε η ΑΕΚ για Σέρχιο Ράμος - Σφήνα άλλη ελληνική ομάδα!»

Το όνομα του Σέρχιο Ράμος παίζει ολοένα και παραπάνω τις τελευταίες μέρες της μεταγραφικής περιόδου για τους ελεύθερους ποδοσφαιριστές στην «πιάτσα».

«Στην ΑΕΚ κατά 68% ο Σέρχιο Ράμος!»

Αναλυτικά όσα γράφει το sportdog.gr:

«Στην Ένωση αποφάσισαν να μη αποκτήσουν αριστερό μπακ και να… μεταθέσουν την αναζήτηση παίκτη για τον Ιανουάριο, έχοντας τσεκάρει μέχρι τότε σε συνεχόμενα και δύσκολα παιχνίδια τον Πήλιο, ενώ στην υπόθεση του Ράμος, είναι ξεκάθαρο πως υπήρξε αρνητική απάντηση.

Άλλωστε, η ΑΕΚ είχε κάνει τρεις προσφορές στον Ισπανό στόπερ και όχι μία τον τελευταίο 1.5 μήνα.

Γιατί όμως υπήρξε τώρα η διάψευση; Πληροφορίες αναφέρουν πως στην Ένωση αφού διαπίστωσαν πως δεν υπάρχει πρόσφορο έδαφος για συμφωνία με τον Ράμος, θέλησαν να… τελειώσουν άμεσα τα σενάρια, καθώς υπάρχει ενδιαφέρον κι από άλλη ελληνική ομάδα!

Η περίπτωση δηλαδή θυμίζει αρκετά όσα έγιναν στη μεταγραφή Ουναΐ, που γραφόταν για τον Ολυμπιακό για αρκετές ημέρες και μόλις υπήρξε διάψευση, μάθαμε μετά ότι έκλεισε στον Παναθηναϊκό

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr