Παναθηναϊκός: Colpo-grosso με Τετέ – Φέρνει τα «πάνω – κάτω»!

Ο Τετέ είναι μακράν η καλύτερη μεταγραφή που έχει κάνει ο Παναθηναϊκός το φετινό καλοκαίρι, καθώς κάτι τέτοιο φαίνεται στον αγωνιστικό χωρό.

Παναθηναϊκός: Έφερε τα... πάνω - κάτω ο Τετέ στο Άμστερνταμ

Ο Τετέ ήρθε το φετινό καλοκαίρι στον Παναθηναϊκό με σκοπό να αλλάξει επίπεδο τους πράσινους και η αλήθεια είναι πως κάτι τέτοιο το έχει καταφέρει στον απόλυτο βαθμό.

Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ αποκτήθηκε με αρκετά μεγάλο χρηματικό ποσό, όμως άπαντες λίγο καιρό μετά έχουν ξεχάσει τα χρήματα αυτά, καθώς ήδη ο παίκτης έχει ξεκινήσει την απόσβεσή τους και βρίσκεται σε πολύ υψηλό επίπεδο.

Συγκεκριμένα ο Τετέ δίνει στην ομάδα γκολ και δημιουργία. Ήδη έχει σκοράρει αρκετές φορές κι έχει συμμετέχει σε φάσεις που έγιναν γκολ φροντίζοντας να βάλει τη δική του πινελιά είτε με ασίστ είτε με κάποια key pass που άνοιξε την άμυνα.

Από εκεί και πέρα ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία που είδαμε να διαθέτει ο Βραζιλιάνος είναι η πολύ γρήγορη προσαρμογή του, καθώς δίνει την εντύπωση στον καθένα ότι βρίσκεται χρόνια στην ομάδα με τον τρόπο που αγωνίζεται.

Επιπλέον ως εξτρέμ διαθέτει ταχύτητα, είναι καλός στο 1 εναντίον 1 και έχει το απρόβλεπτο με αποτέλεσμα οι αντίπαλες άμυνες να μην μπορούν να τον διαβάσουν εύκολα και πολλές φορές να μην μπορούν να τον σταματήσουν.

Τέλος, η προσωπικότητα του Τετέ επίσης είναι τεράστια, καθώς μιλάμε για έναν παίκτη που μισεί να χάνει και ανακαλύπτει παράλληλα συνεχώς κίνητρα προκείμενου να κερδίζει. Έχει δώσει άλλο αέρα στον Παναθηναϊκό, καθώς επειδή ακριβώς δεν του αρέσει να χάνει, βγαίνει μπροστά και του αρέσει να παίρνει πρωτοβουλίες και να ηγείται.

Exit mobile version