Παρασκήνιο με Τζούρισιτς: Η συζήτηση με Αλόνσο και τα νέα δεδομένα

Ανατροπή στην ανατροπή με τον Σέρβο στο Τριφύλλι, που ενώ δήλωνε ότι σκέφτεται να αποχωρήσει από το κλαμπ πλέον φιγουράρει για τη θέση του… βασικού!

Παρασκήνιο με Τζούρισιτς: Η συζήτηση με Αλόνσο και τα νέα δεδομένα

Όλα άλλαξαν όταν συζήτησε με τον Ντιέγκο Αλόνσο, με τον προπονητή του Παναθηναϊκού να του ξεκαθαρίζει ότι θα έχει πρωταρχικό ρόλο στο πλάνο του, τη νέα σεζόν, σύμφωνα με τη Livesport.

Έτσι, ο 32χρονος αποφάσισε να παραμείνει στην Αθήνα και να παλέψει με όλες του τις δυνάμεις για να βοηθήσει το κλαμπ με την εγνωσμένη του ποδοσφαιρική ποιότητα

Παρόλα αυτά, το τοπίο θόλωσε για τον παίκτη, εκ νέου, όταν στη θέση του αποκτήθηκε ο Φακούντο Πελίστρι αλλά όπως όλοι είδαμε περίμενε υπομονετικά την ευκαιρία του μπαίνοντας ως αλλαγή.

Έτσι, ήρθε το αποκορύφωμα κόντρα στον Πανσερραϊκό με τον Φίλιπ Τζούρισιτς να εισέρχεται από τον πάγκο στον αγωνιστικό χώρο και να χαρίζει μια σπουδαία νίκη στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr