Παναθηναϊκός: Η πιο πιθανή αλλαγή στην ενδεκάδα με ΑΕΚ

Ο Παναθηναϊκός την ερχόμενη Κυριακή (29/05) θα αντιμετωπίσει στην «OPAP Arena» την ΑΕΚ σ' ένα παιχνίδι που ο Ντιέγκο Αλόνσο θέλει να πάρει όσο το δυνατόν καλύτερο αποτέλεσμα γίνεται.

Παναθηναϊκός: Η παραδοχή του Αλόνσο

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την ερχόμενη Κυριακή την ΑΕΚ στην «OPAP Arena» με τον Ντιέγκο Αλόνσο να καταστρώνει τα πλάνα του ενόψει της συγκεκριμένης αναμέτρησης, προκειμένου να παρουσιάσει όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστική ομάδα γίνεται.

Ο Ντιέγκο Αλόνσο στοχεύει στη νίκη και για να το πετύχει αυτό θα προσπαθήσει να μην προχωρήσει σε πολλές αλλαγές αναφορικά με τις 11αδες που χρησιμοποιεί το τελευταίο διάστημα, καθώς θέλει να διατηρήσει έναν κορμό.

Αυτό σημαίνει ότι κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Ντραγκόφσκι, δεξιά ο Βαγιαννίδης, οι Ίνγκασον-Γεντβάι στο κέντρο της άμυνας και αριστερά ο Μλαντένοβιτς.

Στο κέντρο σίγουρα στο «6» θα είναι ο Αράο και δίπλα του θα παίξει ο Μαξίμοβιτς με το μοναδικό ερωτηματικό να βρίσκεται στη θέση «10», όπου θα κριθεί ανάμεσα στον Μπακασέτα και τον Ουναχί.

Όσον αφορά την επίθεση τα πράγματα είναι, επίσης, ξεκάθαρα, καθώς οι Τετέ-Πελίστρι θα παίξουν στα άκρα και στην κορυφή της επίθεσης ο Ιωαννίδης.

Exit mobile version