Τα στατιστικά του Παναθηναϊκού στο EA Sports FC 25 - Σέρβος ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής (pics)

Πανίσχυρος θα είναι φέτος ο Παναθηναϊκός στο EA Sports FC 25 που κυκλοφορεί στις 27 Σεπτεμβρίου.

Τα στατιστικά του Παναθηναϊκού στο EA Sports FC 25 - Σέρβος ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής (pics)

Για ακόμη μια χρονιά οι φίλοι του Παναθηναϊκού θα έχουν τη δυνατότητα να παίξουν στις κονσόλες με την αγαπημένη τους ομάδας.

Οι «πράσινοι» όχι μόνο βρίσκονται κανονικά στο EA Sports FC, αλλά διαθέτουν, πλέον, και πολύ καλούς ποδοσφαιριστές που θα μπορέσουν να κοντράρουν τα «θηρία».

Ο πιο αναγνωρισμένος ποδοσφαιριστής του Τριφυλλιού και με τα καλύτερα στατιστικά είναι ο Νεμάνια Μαξίμοβιτς με overall 78.

Βελτιωμένος εμφανίζεται ο Φώτης Ιωαννίδης μετά τα τέρματα που πέτυχε στην Ευρώπη (77), ως αξιόπιστη λύση εμφανίζεται και ο Τετέ (75), ενώ υποσχέσεις αφήνει και ο Πελίστρι (72).

Τετέ, Ιωαννίδης, Πελίστρι, Ουναχί και Βαγιαννίδης έχουν potential να φτάσουν μέχρι και 80 στο overall, κάτι το οποίο δεν έχει ξαναγίνει στα χρονικά με τόσους ποδοσφαιριστές στη δημοφιλή σειρά παιχνιδιών.

Δείτε παρακάτω:

Τα στατιστικά του Παναθηναϊκού στο EA Sports FC 25 - Σέρβος ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής (pics) Τα στατιστικά του Παναθηναϊκού στο EA Sports FC 25 - Σέρβος ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής (pics) Τα στατιστικά του Παναθηναϊκού στο EA Sports FC 25 - Σέρβος ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής (pics) Τα στατιστικά του Παναθηναϊκού στο EA Sports FC 25 - Σέρβος ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής (pics) Τα στατιστικά του Παναθηναϊκού στο EA Sports FC 25 - Σέρβος ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής (pics)

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr