Παναθηναϊκός: Αυτό ψάχνει «μανιωδώς» ο Αλόνσο

Αν βρει τρόπο ο Ντιέγκο Αλόνσο να “δέσει” την ανασταλτική του λειτουργία δεν υπάρχει περίπτωση να μην έρθει κάποιο γκολ μπροστά ακόμα και σε μέρες που δεν είναι στα καλά τους Μπακασέτας/Ιωαννίδης.

Άρης Γάτας: «Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού με Λανς - Αυτό μου είπε ο Μάγκνουσον» (vid)

Ο πρώτος δεν μπορεί να στρίψει, ο δεύτερος δεν έχει κάνει ακόμα σεφτέ μετά από 4 παιχνίδια, ωστόσο είναι τέτοια η ιπποδύναμη που δίνουν οι χαφ που το πρόβλημα μπορεί να ξεπεραστεί μελλοντικά όταν βελτιωθούν οι αυτοματισμοί και οι συνδυασμοί βγαίνουν ευκολότερα.

Από τη μέση και μπροστά οι περισσότεροι βάζουν ταχύτητα και το απρόβλεπτο στην εξίσωση, κάτι που για χρόνια έλειπε. Το κακό είναι πως δεν υπάρχει ισορροπία, αφού όση γρηγοράδα υπάρχει από το κέντρο και μπροστά, άλλο τόσο αργοί είναι αμυντικοί χαφ και στόπερ!

Ακόμα κι ο Μάγκνουσον που λέμε ότι λείπει το γλυκό του πόδι και η ευχέρειά του να κάνει παιχνίδι από χαμηλά είναι βραδυκίνητος και παίκτης που δεν πάει επιθετικά πάνω στον αντίπαλο, παρά το ύψος και τα σωματικά του προσόντα.

Ο κόουτς του Παναθηναϊκού ακόμα δεν έχει παντρέψει Αράο-Μαξίμοβιτς-Τσέριν σε σχηματισμό που θα προστατεύει την αμυντική τετράδα κι η ανασφάλεια που υπάρχει σε κάθε ματς (ακόμα και με τον ουραγό) κάνει το σύνολο ανασφαλές κι αγχωμένο, παρότι αυτή την στιγμή έχει την μεγαλύτερη χρηματιστηριακή αξία στη λίγκα!

Exit mobile version