Γερμανός διαιτητής στο ΑΕΚ - Παναθηναϊκός

Η ΚΕΔ όρισε τον Γερμανό διαιτητή, Σάσα Στέγκεμαν για να σφυρίξει το ματς της Νέας Φιλαδέλφειας ανάμεσα σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό.

Γερμανός διαιτητής στο ΑΕΚ - Παναθηναϊκός

Στη Νέα Φιλαδέλφεια και στο ντέρμπι ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό η ΚΕΔ όρισε τον Γερμανό διαιτητή, Σάσα Στέγκεμαν.

Για να βλέπεις περισσότερο Παναθηναϊκό στα αποτελέσματα αναζήτησης Πρόσθεσε Newspao.gr στο Google

Βοηθοί του θα είναι οι Κρίσταν Γκίτελμαν και Κρίστοφ Γκουνς, ενώ στο VAR θα βρίσκεται ο Γκουίντο Γίνκμαν με τον Ανδρέα Φωτόπουλο.

Τέλος, να σημειώσουμε ότι ο Στέγκεμαν είχε διευθύνει στο παρελθόν την αναμέτρηση ΠΑΟΚ-Χάιντουκ Σπλιτ 3-0 που διεξήχθη πέρυσι και το Μακάμπι Χάιφα-Ολυμπιακός 1-1 που έλαβε χώρα το 2022.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr