Τσέριν: Αυτό το συμβόλαιο πρότεινε ο Παναθηναϊκός – Οι πρώτες αντιδράσεις

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε συζητήσεις με τον Άνταμ Τσέριν προκειμένου να βρεθεί η χρυσή τομή κι ο παίκτης να υπογράψει νέο συμβόλαιο.

«Προτεραιότητα για τον Τσέριν η ανανέωση με τον Παναθηναϊκό»

Ο Παναθηναϊκός έχει αυτή τη στιγμή ως κύριο στόχο να δέσει τον Άνταμ Τσέριν στο Κορωπί, καθώς είναι ένας εξαιρετικός παίκτης και ιδιαίτερα χρήσιμος για το ρόστερ του διότι τον ανεβάζει αρκετά επίπεδα πάνω.

Από εκεί και πέρα οι πράσινοι πρότειναν στον Σλοβένο μέσο ένα συμβόλαιο που από τις 280 χιλ πήγε στις 800 χιλ ευρώ για τα επόμενα τέσσερα χρόνια (έως το 2028 δηλαδή).

Με απλά λόγια η αύξηση που έγινε στον Τσέριν ήταν γενναία και αγγίζει πλέον πολύ περισσότερο την αξία του παίκτη με βάσει όσα έχει δείξει στον αγωνιστικό χώρο από την πρώτη μέρα που ήρθε στο Τριφύλλι έως σήμερα.

Επίσης αξίζει να αναφέρουμε ότι σύμφωνα με την εφημερίδα «Sportday» μέσα στο προηγούμενο διάστημα έγινε νέος κύκλος συζητήσεων ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την πλευρά του παίκτη με το κλίμα να είναι πολύ θετικό κι όλα να κυλούν αρμονικά.

Οι επόμενες 10-15 μέρες θα είναι κομβικές για την έκβαση της ανανέωσης ή μη του Τσέριν, όμως το κλίμα αυτή τη στιγμή δε δείχνει ότι μπορεί κάτι να στραβώσει κι ο Σλοβένος να μη μείνει στον Παναθηναϊκό για αρκετά ακόμη χρόνια.

Exit mobile version