Βαγιαννίδης: Η χρονική διάρκεια και οι κλιμακωτές αποδοχές του Παναθηναϊκού

Η ιστορία του Γιώργου Βαγιαννίδη όσον αφορά την ανανέωση του συμβολαίου του είναι μεγάλη και έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετό καιρό πριν.

Παναθηναϊκός: Η διπλή ανανέωση και το ερώτημα για Βαγιαννίδη

Ο Παναθηναϊκός διαθέτει στο ρόστερ του ένα από τα μεγαλύτερα project του ελληνικού ποδοσφαίρου κι ένα παιδί, το οποίο είναι από τις ακαδημίες του εκεί αγαπώντας το σύλλογο ιδιαίτερα πολύ.

Πλέον όμως ο Γιώργος Βαγιαννίδης έχει μεγαλώσει κι εκτός από τα αισθήματά του για τους πράσινους είναι και επαγγελματίας ποδοσφαιριστής με αποτέλεσμα να βλέπει ορισμένα πράγματα διαφορετικά και από την οπτική του επαγγελματία.

Ουσιαστικά ο Παναθηναϊκός έχει στο ρόστερ του τον Έλληνα μπακ μ’ ένα συμβόλαιο που είναι κοντά στις 100 χιλ ευρώ κι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει μικρότερο στο ρόστερ με αποτέλεσμα όπως καταλαβαίνετε αυτή η κατάσταση να πρέπει να διορθωθεί.

Το Τριφύλλι στην περίπτωση της ανανέωσης του Βαγιαννίδη μετά την πρόταση που του είχε κάνει τον περασμένο Δεκέμβριο (280.000 ευρώ καθαρές αποδοχές ετησίως και πάλι κλιμακωτές ανά χρονιά) δεν είχε λάβει θετική απάντηση και συνεπώς το θέμα πάγωσε.

Η λογική αναφέρει πως αν τότε ο Παναθηναϊκός είχε κάνει στον Έλληνα μπακ την πρόταση που του έκανε σήμερα, τότε εκείνος να είχε δεχθεί και το θέμα να είχε, ήδη, κλείσει με θετικό τρόπο χωρίς να υπάρχει ο κίνδυνος να χαθεί ο παίκτης χωρίς να έχει το παραμικρό κέρδος το Τριφύλλι.

Συγκεκριμένα ο Βαγιαννίδης μπαίνει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του και από την 1η Ιανουαρίου θα μπορεί να διαπραγματευτεί με όποια ομάδα επιθυμεί με τους μνηστήρες να είναι πολλοί και με τον ίδιο τον παίκτη να βλέπει κι άλλα γεγονότα που τον ωθούν στο να ζητήσει περισσότερα λεφτά απ’ όσα θα ζητούσε παλιότερα.

Ουσιαστικά όταν ο Παναθηναϊκός έχει πάει σε μια νέα λογική στα συμβόλαια και δίνει αρκετά λεφτά (πχ Μπάλντοκ με 800 χιλ ευρώ), τότε κι ο Βαγιαννίδης δεδομένα θα προσπαθήσει να πάρει ένα καλό συμβόλαιο, έχοντας ως όπλο και το ενδιαφέρον των ομάδων από το εξωτερικό, το οποίο είναι αυξημένο και θα μεγαλώσει ακόμα περισσότερο.

Πάντως αυτή τη στιγμή η πράσινη ΠΑΕ προσέφερε στον Βαγιαννίδη νέο συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές κατά 100.000 λιγότερες από το συμβόλαιο που πληρώνει στον ανενεργό Κλέινχέισλερ και κατά 1.000.000 λιγότερες από εκείνο που θα έχει για τα επόμενα3 χρόνια ο ανενεργός Βιλένα.

Ουσιαστικά δίνει στον Βαγιαννίδη τα μισά απ’ αυτά που παίρνει Τζόρτζ Μπάλντοκ και πλέον πρέπει να περιμένουμε διότι οι διαπραγματεύσεις θα τραβήξουν για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα όπως φαίνεται.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr