Παναθηναϊκός: ΑΕΚ, Ευρώπη και αλλαγές στην ενδεκάδα
Mετά τη νίκη επί του Πανσερραϊκού ο Παναθηναϊκός μπαίνει σε ρυθμούς ντέρμπι, αλλά και Ευρώπης.
Πρώτη… δοκιμασία, αυτή απέναντι στην ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, την ερχόμενη Κυριακή (29/9) για την 6η αγωνιστική, όπου θα αναζητήσει μια νίκη η οποία θα δώσει ψυχολογία.
Έπειτα θα ακολουθήσει η πρώτη φετινή αναμέτρηση για το Europa Conference League με αντίπαλο την Μπάνια Λούκα στη Βοσνία, ενώ σειρά θα πάρει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ πριν οι παίκτες των ομάδων αναχωρήσουν για τις εθνικές τους ομάδες.
Το θετικό για τον Ουρουγουανό τεχνικό, είναι ότι θα έχει στη διάθεση του όλους τους ποδοσφαιριστές του, εκτός απροόπτου, γεγονός το οποίο τον βοηθά στο να καταστρώσει τα πλάνα του με μεγαλύτερη σαφήνεια αλλά και ασφάλεια.
Αναφορικά μς την ενδεκάδα, κυρίως για το πρώτο ματς που έρχεται, το ντέρμπι της με την ΑΕΚ, δεν θα δούμε πολλές αλλαγές, ωστόσο η σύνθεση στο κέντρο βρίσκεται στον… αέρα.
Αράο και Ουναχί είναι σίγουροι για να πάρουν φανέλα βασικού και οι Μπακασέτας, Τσέριν και Μαξίμοβιτς θα διεκδικούν την τρίτη θέση.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Γιαννακόπουλος: «Τα 820 χιλιάρικα είναι ολόφρεσκα - Αυτό θα βοηθήσει να βρούμε από πού είναι»
- Βαθμολογία Conference League: Η θέση του Παναθηναϊκού μετά τη 2η αγωνιστική
- Ραπτόπουλος: «Ο Τεττέη θα γ@@@ πάλι, αν βρει τα πατήματά του» (vid)
- Κουτσιαύτης: «Η γραμμή έχει μπει λάθος στο γκολ του Τεττέη» (pic)
- Ομπράντοβιτς: «Με κάλεσαν από το εξωτερικό» - Τι απάντησε για το σκάνδαλο στο μπάσκετ