Ντέμης: «Λείπει η συνοχή στον Παναθηναϊκό - Τυχερό το πρώτο γκολ του Τζούρισιτς» (vid)

Η άποψη του Ντέμη Νικολαϊδη για την αναμέτρηση του ΟΑΚΑ ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Πανσερραϊκό.

Ντέμης: «Λείπει η συνοχή στον Παναθηναϊκό - Τυχερό το πρώτο γκολ του Τζούρισιτς» (vid)

Αναλυτικά όσα είπε στην εκπομπή Monday FC:

«Δεν υπάρχει καμία ομάδα που να φαίνεται πολύ αδύναμη. Όλοι έχουν παίκτες που μπορούν να κάνουν ζημιές. 

Ο ΠΑΟΚ είναι πιο οργανωμένη ομάδα χωρίς να πιάσει σπουδαία απόδοση και είναι νωρίς για να το κάνει αυτό. Τα προηγούμενα χρόνια έπαινε από τα τέλη Οκτωβρίου.

Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Πανσερραϊκού. Μου έκανε εντύπωση ο Μπεντακόρ. Ο Παναθηναϊκός ήταν δραστήριος με την τριάδα μπροστά στην επίθεση.

Νομίζω πρώτο ματς δεν υπήρχε δεύτερο αμυντικό χαφ. Δεν μπορώ να πω ότι ατομικά δεν ήταν καλός ο Μπακασέτας, ο Αράο ή ο Ουναχί. Σα να λείπει λίγο η συνοχή στον Παναθηναϊκό και η αμυντική λειτουργία. Σπάει το πρέσινγκ ο αντίπαλος, κάνει φάσεις.

Στο δεύτερο ημίχρονο άλλαξε η εικόνα των Σερρών, γιατί φάνηκε να είναι κουρασμένος ο Μπεντακόρ. Πέτυχε ένα ωραίο γκολ, έκανε άλλη μια καλή φάση, κράτησε και τη μπάλα. Χτύπησε και στο κεφάλι βέβαια. Δεν ξέρω αν επηρεάστηκε.

Εκεί όπου σιγά σιγά άρχισε να κλείνει τις Σέρρες στην περιοχή… δεν μπορώ να σου πω ότι αισθανόμουν ότι θα βάλει σίγουρα ο Παναθηναϊκός ένα γκολ. Σκόραρε, όμως. Ο Τετέ πάλι μέσα στη φάση. Είχε και λίγο τύχη, βρήκε όσο έπρεπε στον αμυντικό η μπάλα για να πάει δοκάρι και μέσα.»

Για τον Ουναχί: «Μου άφησε καλή εντύπωση. Έχει ποδοσφαιρική κουλτούρα από τον τρόπο που υποδέχεται τη μπάλα. Ο προπονητής προσπαθεί να παίζει 4-2-3-1.

Μέσα στον ΠΑΟΚ θα παίξει με δύο αμυντικά χαφ. Και με την ΑΕΚ. Ο Παναθηναϊκός έχει παίκτες, αλλά θέλει καιρό. Είναι καλό που παίρνει τρίποντα. Συνολικά καλύτερος ήταν με τον Πανσερραϊκό.

Κρίνοντας στο 90λεπτο ο Τετέ ήταν ο καλύτερος, αλλά θα πω και τον Τζούρισιτς.»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr