Οπαδός Γουότφορντ: «Ο Άρης έχασε το Κύπελλο από τον Παναθηναϊκό εξαιτίας της διαιτησίας» (vid)

Στο «Κλεάνθης Βικελίδης» μιλούν ακόμα για τονπερσινό τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Παναθηναϊκό.

Οπαδός Γουότφορντ: «Ο Άρης έχασε το Κύπελλο από τον Παναθηναϊκό εξαιτίας της διαιτησίας» (vid)

Το Aris Media Factory ανέβασε ένα ωραίο βίντεο με την Αναστασία Ταρασίδου σε ρόλο ρεπόρτερ να δίνει το λόγο στους φίλους των «κίτρινων» ρωτώντας για τις καλές μεταγραφές και τα… παλτά του καλοκαιριού, ενώ ορισμένοι έδωσαν και προβλέψεις για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Μέσα από το γκάλοπ ξετυλίχθηκε μια φοβερή ιστορία με μια παρέα Αρειανών που έγινε «ένα» με μια αντίστοιχη της Γουότφορντ, λόγω των χρωμάτων των δύο ομάδων.

Οι Άγγλοι οπαδοί που ταξίδεψαν στην Ελλάδα για τον αγώνα με τους «ερυθρόλευκους», μάσησαν την ιστορία, πως ο Παναθηναϊκός κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας με τη βοήθεια της Φραπάρ!

Συγκεκριμένα, ένας εξ αυτών δήλωσε: «Ξέρουμε ότι ο Άρης ιδρύθηκε το 1914, φοράει κιτρινόμαυρα και έχει τεράστια ιστορία στη Super League.

Πέρσι έχασε στον τελικό του Κυπέλλου εξαιτίας της τραγικής διαιτησίας. Τραγική διαιτησία! Ήταν απίστευτο, το είδα και δεν το πίστευα!»

Δείτε παρακάτω:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr