Παναθηναίκός: Τζούρισιτς για... ενδεκάδα με ΑΕΚ;

Στα καλύτερά του ο Φίλιπ Τζούρισιτς. Παρότι δεν του ταιριάζει να παίζει ως αριστερό χαφ το παιδί πάντα δίνει ότι έχει.

Τζούρισιτς: Οι δηλώσεις μετά το Παναθηναϊκός-Πανσερραϊκός 3-1

Παρ’ ότι δεν του ταιριάζει να παίζει ως αριστερό χαφ το παιδί πάντα δίνει ότι έχει. Όμορφα τα γκολ που πέτυχε στις Σέρρες, θέτει σοβαρή υποψηφιότητα βασικού κόντρα στην ΑΕΚ που έχει ποιότητα μπροστά, αλλά πίσω δεν την λες και ανίκητη, πάνω κάτω μια κατάσταση που θυμίζει τον Παναθηναϊκό που την Κυριακή θέλει να πάρει ρεβάνς της συντριβής του στα πλέι-οφ με 0-3. Πέρσι ο Φατίχ Τερίμ δεν τον υπολόγιζε τον Σέρβο.

Ως τώρα είναι από τους καλύτερους παίκτες του Αλόνσο. Ο Φίλιπ ήταν σούπερ στα ματς με την Μπότεφ, σκόραρε με Καλλιθέα, με Πανσερραϊκό και θέτει ευχάριστους προβληματισμούς στον κόουτς για το πως και που θα τον χρησιμοποιήσει.

Ακριβώς ίδιες σκέψεις έχει ο Ουρουγουανός και για Τετέ, Πελίστρι οι οποίοι μπορούν να παίξουν στα άκρα, κοντά στον φορ, ενώ ο Βραζιλιάνος έχει δοκιμαστεί πετυχημένα και ως “δεκάρι”. Επιθετικό χαφ είναι η…καλή θέση του Σέρβου που έχει κάνει την ανάγκη, φιλότιμο και κάθε φορά που πατά χορτάρι είναι συγκεντρωμένος παρότι αγωνίζεται κυρίως στα πλάγια.

Λέτε να βγει νέα περίπτωση Μπερνάρ που τον πρώτο χρόνο ελάχιστους συγκίνησε και μετά την αποχώρηση του Ιβάν, ο Τερίμ τον απογείωσε σε σημείο πολλοί να μελαγχολούν στην ιδέα της φυγής του από την Ελλάδα;

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr