Βίντεο με τις ΓΚΟΛΑΡΕΣ – Έτσι ο Τζούριτσιτς «υπέγραψε» τη νίκη του Παναθηναϊκού

Με τον Τζούριτσιτς να έρχεται από τον πάγκο και να εξελίσσεται σε απόλυτο πρωταγωνιστή, οι «πράσινοι» επικράτησαν 3-1 του Πανσερραϊκού στο ΟΑΚΑ, πανηγυρίζοντας έτσι τη δεύτερη νίκη τους στη σεζόν.

Βίντεο με τις ΓΚΟΛΑΡΕΣ - Έτσι ο Τζούριτσιτς «υπέγραψε» τη νίκη του Παναθηναϊκού

Ο Παναθηναϊκός πανηγύρισε την δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα ωστόσο για ακόμα μια φορά προβλημάτισε. Μπορεί το σκορ να δείχνει πως η ομάδα του Ντιέγκο Αλόνσο δεν αντιμετώπισε πρόβλημα, αλλά κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Οι “πράσινοι” αντιμετώπισαν μεγάλα προβλήματα απέναντι στον Πανσερραϊκό, κινδύνεψαν αρκετά, αλλά ο Τζούρισιτς ήταν εκεί για να δώσει τη λύση, με δύο υπέροχα τέρματα στο 80ο και 89ο λεπτό αντίστοιχα.

Ο Τετέ από τα δεξιά στα όρια της μεγάλης περιοχής, σπάει την μπάλα στον άξονα, εκεί όπου ήταν ο Τζούριτσιτς, με τον Σέρβο να πιάνει ένα όμορφο πλασέ και να βρίσκει στο δεξί δοκάρι και μέσα για το 2-1 του Παναθηναϊκού.

Απίθανο γκολ από τον Τζούριτσιτς, ο οποίος κουβάλησε την μπάλα και με ένα εκπληκτικό δυνατό σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Γκουγκεσασβίλι, ο οποίος βρήκε ελάχιστα την μπάλα, αλλά δεν μπόρεσε να της αλλάξει πορεία.

Exit mobile version