Σούπερ… Τριφύλλι, 0-3 τον Πανσερραϊκό!

Την πρώτη νίκη της στο νέο πρωτάθλημα Super League πανηγύρισε η Κ17 του Παναθηναϊκού. Οι Πράσινοι του Κώστα Κιάσσου παίζοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο κυριάρχησαν ολοκληρωτικά στο γήπεδο και επικράτησαν με 3-0 στην έδρα του Πανσερραϊκού.

Σούπερ... Τριφύλλι, 0-3 τον Πανσερραϊκό!

Οι Έφηβοι του Τριφυλλιού έπιασαν πολύ καλή απόδοση καθόλη τη διάρκεια του 90λεπτου, πέτυχαν τρία γκολ και είχαν πολλές ευκαιρίες για να πανηγυρίσουν μια ευρύτερη νίκη.

Ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε στο σκορ με κεφαλιά του Λάβδα στο 61′ έπειτα από «κομπίνα» σε εκτέλεση κόρνερ, ενώ το 2-0 διαμορφώθηκε με βολ πλανέ του Αργυρόπουλου στο 68′ μετά από έναν θαυμάσιο συνδυασμό με γρήγορες εναλλαγές της μπάλας απ’ τους Πράσινους. Στο 76′ ο Ιωάννου έγραψε το τελικό 3-0 με ωραία ατομική προσπάθεια.

Πανσερραϊκός: Αργυρίου, Μόμτσιος, Πέτσας, Καμηλάλης, Κωνσταντινίδης, Χωλίδης, Μπαντής, Μαύρος, Πολυχρονιάδης, Τάφα, Βανδήρας.

Παναθηναϊκός: Σταμέλλος, Γκρεμούτης (62′ Βύντρα), Δημακόπουλος, Γαζής, Λάβδας, Θεοχάρης, Ιωάννου (77′ Δήμου), Αργυρόπουλος, Κίτσας (62′ Βαμβακίδης), Ψαρρής (46′ Ρεμούνδος), Νεμπής (77′ Σουχλάκης).

Exit mobile version