Σούπερ... Τριφύλλι, 0-3 τον Πανσερραϊκό!

Την πρώτη νίκη της στο νέο πρωτάθλημα Super League πανηγύρισε η Κ17 του Παναθηναϊκού. Οι Πράσινοι του Κώστα Κιάσσου παίζοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο κυριάρχησαν ολοκληρωτικά στο γήπεδο και επικράτησαν με 3-0 στην έδρα του Πανσερραϊκού.

Σούπερ... Τριφύλλι, 0-3 τον Πανσερραϊκό!

Οι Έφηβοι του Τριφυλλιού έπιασαν πολύ καλή απόδοση καθόλη τη διάρκεια του 90λεπτου, πέτυχαν τρία γκολ και είχαν πολλές ευκαιρίες για να πανηγυρίσουν μια ευρύτερη νίκη.

Ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε στο σκορ με κεφαλιά του Λάβδα στο 61′ έπειτα από «κομπίνα» σε εκτέλεση κόρνερ, ενώ το 2-0 διαμορφώθηκε με βολ πλανέ του Αργυρόπουλου στο 68′ μετά από έναν θαυμάσιο συνδυασμό με γρήγορες εναλλαγές της μπάλας απ’ τους Πράσινους. Στο 76′ ο Ιωάννου έγραψε το τελικό 3-0 με ωραία ατομική προσπάθεια.

Πανσερραϊκός: Αργυρίου, Μόμτσιος, Πέτσας, Καμηλάλης, Κωνσταντινίδης, Χωλίδης, Μπαντής, Μαύρος, Πολυχρονιάδης, Τάφα, Βανδήρας.

Παναθηναϊκός: Σταμέλλος, Γκρεμούτης (62′ Βύντρα), Δημακόπουλος, Γαζής, Λάβδας, Θεοχάρης, Ιωάννου (77′ Δήμου), Αργυρόπουλος, Κίτσας (62′ Βαμβακίδης), Ψαρρής (46′ Ρεμούνδος), Νεμπής (77′ Σουχλάκης).

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr