«Η πρόταση του Παναθηναϊκού στον Τσέριν και η πρώτη αντίδραση του παίκτη»

Τα πρώτα βήματα για την ανανέωση του συμβολαίου του Άνταμ Τσέριν έχουν γίνει, καθώς οι επαφές συνεχίζονται προκειμένου να βρεθεί η χρυσή τομή.

Νέο συμβόλαιο σε Τσέριν - Η πρόταση του Παναθηναϊκού

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε διαδικασία ανανεώσεων ορισμένων συμβολαίων και ήδη έχει αρχίσει να κάνει τις απαραίτητες διαδικασίες αναφορικά με την περίπτωση του Άνταμ Τσέριν.

Ο Σλοβένος μέσος είναι πολύτιμο γρανάζι στη μηχανή του Τριφυλλιού κι άπαντες στον οργανισμό θέλουν να κρατήσουν τον ποδοσφαιριστή στην ομάδα.

Μάλιστα τα πρώτα βήματα προκειμένου να βρεθεί η χρυσή τομή έχουν γίνει, καθώς οι πράσινοι συνεχίζουν κανονικά τις επαφές με την πλευρά του παίκτη, η οποία δείχνει προς το παρόν να είναι ικανοποιημένη με όσα έχουν τεθεί.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Livesport» ο Παναθηναϊκός έχει προτείνει τριπλασιασμό συμβολαίου στον Σλοβένο μέσο, οι οποίες καλύπτουν παράλληλα και τις απαιτήσεις του ίδιου του παίκτη.

Τέλος, να σημειώσουμε ότι ο Τσέριν αυτή τη στιγμή λαμβάνει 280 χιλ ευρώ ετησίως με το συμβόλαιό του να λήγει το καλοκαίρι του 2026.

Exit mobile version