«Η πρόταση του Παναθηναϊκού στον Τσέριν και η πρώτη αντίδραση του παίκτη»

Τα πρώτα βήματα για την ανανέωση του συμβολαίου του Άνταμ Τσέριν έχουν γίνει, καθώς οι επαφές συνεχίζονται προκειμένου να βρεθεί η χρυσή τομή.

Νέο συμβόλαιο σε Τσέριν - Η πρόταση του Παναθηναϊκού

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε διαδικασία ανανεώσεων ορισμένων συμβολαίων και ήδη έχει αρχίσει να κάνει τις απαραίτητες διαδικασίες αναφορικά με την περίπτωση του Άνταμ Τσέριν.

Ο Σλοβένος μέσος είναι πολύτιμο γρανάζι στη μηχανή του Τριφυλλιού κι άπαντες στον οργανισμό θέλουν να κρατήσουν τον ποδοσφαιριστή στην ομάδα.

Μάλιστα τα πρώτα βήματα προκειμένου να βρεθεί η χρυσή τομή έχουν γίνει, καθώς οι πράσινοι συνεχίζουν κανονικά τις επαφές με την πλευρά του παίκτη, η οποία δείχνει προς το παρόν να είναι ικανοποιημένη με όσα έχουν τεθεί.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Livesport» ο Παναθηναϊκός έχει προτείνει τριπλασιασμό συμβολαίου στον Σλοβένο μέσο, οι οποίες καλύπτουν παράλληλα και τις απαιτήσεις του ίδιου του παίκτη.

Τέλος, να σημειώσουμε ότι ο Τσέριν αυτή τη στιγμή λαμβάνει 280 χιλ ευρώ ετησίως με το συμβόλαιό του να λήγει το καλοκαίρι του 2026.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr