Αράο: «Δεν υπάρχουν αδύναμες ομάδες στο πρωτάθλημα»

Ο Ουίλιαν Αράο προχώρησε σε δηλώσεις πριν το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό στο ΟΑΚΑ.

Αράο: Το σενάριο πώλησης, η πιθανή ανανέωση και η στάση του Παναθηναϊκού

Αναλυτικά όσα είπε:

«Kαταρχάς θα πρέπει να πω ότι δεν υπάρχουν αδύναμες ομάδες σε αυτό το πρωτάθλημα και αυτό το είδαμε εμείς, ειδικά όταν γνωρίσαμε την ήττα από μια εξ’ αυτών. Άρα πρέπει να έχουμε σεβασμό απέναντι σε όλους τους αντιπάλους.

Αυτό που πρέπει να κάνουμε, είναι κάθε φορά να παίζουμε όσο γίνεται ολοένα και καλύτερα. Να είμαστε πιο έτοιμοι, να έχουμε καλύτερη ποιότητα και πάνω απ’ όλα να έχουμε ηρεμία, διότι ένα γκολ δεν έρχεται στα πρώτα τρία ή πέντε λεπτά. Πολλές φορές δεν έρχεται καν ούτε στη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου.

Άρα χρειαζόμαστε γαλήνη και ηρεμία, ψάχνοντας τους χώρους και βλέποντας τα αδύναμα, αλλά και τα δυνατά σημεία του αντιπάλου. Θα πρέπει να κάνουμε αυτό που πρέπει για να τα εκμεταλλευτούμε και να μπορέσουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι.

Αυτό όντως είναι κάτι που πρέπει να βελτιώσουμε και να βρεθούμε στις θέσεις μας στη μεσαία γραμμή πιο κοντά. Να γίνουμε πιο συμπαγείς, έτσι ώστε να μην χρειάζεται να κάνουμε μπαλιές τριάντα μέτρων.

Αν είσαι σε σωστή θέση ακόμη και με μια πάσα δέκα μέτρων, μπορεί να φέρεις καλύτερα αποτελέσματα. Είναι κάτι το οποίο το ξέρουμε, είναι κάτι το οποίο το δουλεύουμε στις προπονήσεις και στο οποίο θα βελτιωθούμε».

Exit mobile version