Τεσσάρα ο Παναθηναϊκός στον Πανσερραϊκό!

Στις νίκες επέστρεψε η Κ19 του Παναθηναϊκού καθώς επικράτησε εύκολα με 4-0 του Πανσερραϊκού στο «Γ. Καλαφάτης», σε αναμέτρηση που έγινε στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Super League Κ19.

Τεσσάρα ο Παναθηναϊκός στον Πανσερραϊκό!

Οι Πράσινοι καθ΄ όλη τη διάρκεια του αγώνα είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων. Στο 4ο λεπτό του αγώνα ο Λάζαρης έκανε την κάθετη, με τον Νταμπίζα να πλασάρει σωστά και ανοίγει το σκορ για τους γηπεδούχους.

Οι παίκτες της Κ19 του Παναθηναϊκού συνέχιζαν να πιέζουν και στο 33ο λεπτό του αγώνα σκόραραν για δεύτερη φορά. Ο Νταμπίζας πήρε την μπάλα μέσα στην περιοχή και με ωραίο τελείωμα διπλασίασε τα προσωπικά του τέρματα και της ομάδας του. Στο 38΄ μάλιστα η Κ19 του Τριφυλλιού πέτυχε και τρίτο τέρμα με ωραία κεφαλιά του Λάζαρη μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μπρέγκου.

Και στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα οι γηπεδούχοι είχαν τον απόλυτο έλεγχο και μάλιστα πέτυχαν και τέταρτο τέρμα στο 58΄. Η Κ19 του Τριφυλλιού αναπτύχθηκε ωραία, με τον Σκαρλατίδη να γυρίζει την μπάλα στο ύψος της μικρής περιοχής και τον Νταμπίζα να πετυχαίνει το τρίτο προσωπικό του τέρμα με πλασέ από κοντά.

Παναθηναϊκός Κ19: Μπονόβας, Σκαρλατίδης (75΄ Χαντζάρας), Δουβίκας, Λιναρδάκης, Νικολετόπουλος, Μαρκεζίνης, Μπόκος (75΄ Τρικατζής), Ζέκα (59΄ Σπαθάρης), Νταμπίζας (59΄ Αποστόλου) , Μπρέγκου (75΄ Κολοκτρώνης), Λάζαρης

Πανσερραϊκός Κ19: Αποστολάκης, Αχμέντ, Βασιλάκος (70΄Παπαδόπουλος), Χάβος, Καλιόγλου (80΄ Κοσμόπουλος),Αλειφερόπουλος, Μαυρόπουλος, Τριανταφύλλου (45΄Κωτίδης), Σαλβάνος, Θεοφίλου (45΄ Γεωργουλάκης), Τόλιος,

Exit mobile version