Παναθηναϊκός: Ώρα για αποδείξεις και τέλος τα «δώρα»

Ο Παναθηναϊκός γνωρίζει πλέον ότι δεν υπάρχουν άλλα περιθόρια για χαμένους βαθμούς και είναι αποφασισμένος να γυρίσει υπέρ του, την εις βάρος του κατάσταση.

Ξεπέρασε την πολυμετοχικότητα σε αξία η φετινή ομάδα του Παναθηναϊκού (pics)

Ο Παναθηναϊκός το προηγούμενο διάστημα έδωσε δικαιώματα και πλέον είναι λογικό ο κόσμος του να αμφισβητεί την ομάδα, η οποία έχει αφήσει αρκετούς βαθμούς προβληματίζοντας, μάλιστα, μέσα στη σεζόν.

Οι πράσινοι είναι αποφασισμένοι να γυρίσουν υπέρ τους, την εις βάρος τους κατάσταση και το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό αποτελεί για εκείνους μοναδική ευκαιρία, ώστε να παίξουν καλό ποδόσφαιρο και φυσικά να πάρουν το πρώτο τρίποντο μετά το ματς κόντρα στον Λεβαδειακό.

Το Τριφύλλι θα πρέπει να συνεχίσει την καλή αμυντική λειτουργία που έδειξε να έχει στην Τούμπα, ενώ παράλληλα στο συγκεκριμένο κομμάτι καλείται να βελτιώσει τα αμυντικά κενά, όταν δέχεται αντεπιθέσεις, καθώς το είδαμε να συμβαίνει σε προηγούμενα ματς (Αστέρας, Λεβαδειακός).

Από εκεί και πέρα ένα επίσης βασικό ζητούμενο που καλείται να λύσει ο Αλόνσο με τους παίκτες του είναι φυσικά η επιθετική λειτουργία της ομάδας, η οποία προς το παρόν βασίζεται μονάχα στις ατομικές ενέργειες και είναι… φτωχή!

Ο Παναθηναϊκός πρέπει να πείσει ότι έχει τον τρόπο να «σπάει» μαζικές άμυνες, καθώς έτσι θα τον αντιμετωπίσει τόσο ο Πανσερραϊκός όσο και οι περισσότερες ομάδες στην Ελλάδα, καθώς ποιοτικά είναι πολύ ανώτερος, για να δοκιμάσουν κάτι διαφορετικό και πιο επικίνδυνο για εκείνες!

Exit mobile version