Παναθηναϊκός: Ο Μαξίμοβιτς, τα εύκολα και τα δύσκολα

Η έλευση του Αζεντίν Ουναχί αναμένεται να μετακινήσει στον πάγκο σε περισσότερα παιχνίδια τον Νεμάνια Μαξίμοβιτς, ο οποίος όμως αποτελεί σημαντίκο μέλος της ομάδας.

Παναθηναϊκός: Αντιμετωπίζει τους Πρωταθλητές Ευρώπης ο Μαξίμοβιτς (pic)

Μπορεί ο Νεμάνια Μαξίμοβιτς να μην έχει βρει ακόμα βασικό ρόλο στην ομάδα και να ξεκινάει συνήθως τα παιχνίδια σαν αλλαγή, ωστόσο ο Ντιέγκο Αλόνσο τον εμπιστεύεται και έχει στο μυαλό του συγκεκριμένο πλάνο χρησιμοποίησης.

Από εκεί και πέρα και η μεταγραφή του Αζεντίν Ουναχί είναι μια εξαιρετική λύση και αναβάθμιση για την ομάδα, η οποία θα ωθήσει τον Ντιέγκο Αλόνσο σε πολά ματς ν’ αφήσει στον πάγκο τον Σέρβο μέσο.

Συγκεκριμένα σε εύκολα ματς, όπως αυτό κόντρα στον Πανσερραϊκό, ο Ουρουγουανός τεχνικός θα προτιμήσει τον πιο επιθετικογενή Ουναχί, ενώ παράλληλα θέλει να του δώσει και ρυθμό ενόψει της συνέχειας.

Στα πιο απαιτητικά ωστόσο ματς ο Μαξίμοβιτς δεδομένα μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο κέντρο μαζί με τον Αράο, προκειμένου ο Παναθηναϊκός να είναι καλύτερος και πιο δυνατός ανασταλτικά διότι ο Σέρβος είναι ένας παίκτης που καλύπτει χώρους σταματώντας παράλληλα και τις επιθέσεις των αντιπάλων.

Μπορεί, λοιπόν, στο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό ο Ουναχί να ξεκινήσει ως βασικός, όμως δεδομένα ο Ντιέγκο Αλόνσο ετοιμάζει τον Σέρβο μέσο για τα δύο επόμενα ντέρμπι κόντρα σε ΑΕΚ κι Ολυμπιακό, όπου εκεί δεδομένα θ’ αγωνιστεί.

Exit mobile version