Παναθηναϊκός: Ο Μαξίμοβιτς, τα εύκολα και τα δύσκολα

Η έλευση του Αζεντίν Ουναχί αναμένεται να μετακινήσει στον πάγκο σε περισσότερα παιχνίδια τον Νεμάνια Μαξίμοβιτς, ο οποίος όμως αποτελεί σημαντίκο μέλος της ομάδας.

Παναθηναϊκός: Αντιμετωπίζει τους Πρωταθλητές Ευρώπης ο Μαξίμοβιτς (pic)

Μπορεί ο Νεμάνια Μαξίμοβιτς να μην έχει βρει ακόμα βασικό ρόλο στην ομάδα και να ξεκινάει συνήθως τα παιχνίδια σαν αλλαγή, ωστόσο ο Ντιέγκο Αλόνσο τον εμπιστεύεται και έχει στο μυαλό του συγκεκριμένο πλάνο χρησιμοποίησης.

Από εκεί και πέρα και η μεταγραφή του Αζεντίν Ουναχί είναι μια εξαιρετική λύση και αναβάθμιση για την ομάδα, η οποία θα ωθήσει τον Ντιέγκο Αλόνσο σε πολά ματς ν’ αφήσει στον πάγκο τον Σέρβο μέσο.

Συγκεκριμένα σε εύκολα ματς, όπως αυτό κόντρα στον Πανσερραϊκό, ο Ουρουγουανός τεχνικός θα προτιμήσει τον πιο επιθετικογενή Ουναχί, ενώ παράλληλα θέλει να του δώσει και ρυθμό ενόψει της συνέχειας.

Στα πιο απαιτητικά ωστόσο ματς ο Μαξίμοβιτς δεδομένα μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο κέντρο μαζί με τον Αράο, προκειμένου ο Παναθηναϊκός να είναι καλύτερος και πιο δυνατός ανασταλτικά διότι ο Σέρβος είναι ένας παίκτης που καλύπτει χώρους σταματώντας παράλληλα και τις επιθέσεις των αντιπάλων.

Μπορεί, λοιπόν, στο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό ο Ουναχί να ξεκινήσει ως βασικός, όμως δεδομένα ο Ντιέγκο Αλόνσο ετοιμάζει τον Σέρβο μέσο για τα δύο επόμενα ντέρμπι κόντρα σε ΑΕΚ κι Ολυμπιακό, όπου εκεί δεδομένα θ’ αγωνιστεί.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr