Παναθηναϊκός: Οι δύο μεγάλες επιστροφές και η ευκαιρία
Ο Ντιέγκο Αλόνσο περιμένει εδώ και αρκετό καιρό δύο πολύ σημαντικές επιστροφές, οι οποίες αναμένεται να βοηθήσουν σημαντικά την ομάδα.
Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου το αυριανό παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό αποτελεί μεγάλη ευκαιρία για τον Ουρουγουανό τεχνικό προκειμένου να δει σε τι κατάσταση βρίσκονται ορισμένοι παίκτες του και να τους δώσει τον απαιτούμενο ρυθμό.
Συγκεκριμένα είναι σχεδόν βέβαιο ότι στην αποστολή της ομάδας θα βρίσκονται οι Χόρντουρ Μάγκνουσον και Έρικ Πάλμερ-Μπράουν, οι οποίοι βρίσκονται αρκετό καιρό εκτός δράσης και έχουν περάσει μεγάλο Γολγοθά.
Από εκεί και πέρα ο Ντιέγκο Αλόνσο τους πιστεύει πολύ και δεν αποκλειέται να τους δούμε να παίζουν κόντρα στον Πανσερραϊκό ή τουλάχιστον τον έναν από τους δύο.
Βέβαια αξίζει να σημειωθεί ότι τα πάντα θα εξαρτηθούν από την έκβαση του αγώνα, καθώς μόνο αν το επιτρέπει το σκορ θα μπουν στο παιχνίδι διότι το κυριότερο αυτή τη στιγμή είναι να πάρει τη νίκη ο Παναθηναϊκός.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Γιαννακόπουλος: Η φωτογραφία με το ΟΑΚΑ πριν το Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός
- «Κίνηση-ματ του Αταμάν πριν το Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός, τα δεδομένα με Γκραντ»
- «Πάει καλά ο Λεσόρ - Ίσως παίξει στο επόμενο Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός»
- Παναθηναϊκός: Το κάλεσμα της Θύρας 13 για το ντέρμπι με Ολυμπιακό
- ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Νέα ΑΜΚ, το ποσό που ορίστηκε