Παναθηναϊκός: Οι δύο μεγάλες επιστροφές και η ευκαιρία

Ο Ντιέγκο Αλόνσο περιμένει εδώ και αρκετό καιρό δύο πολύ σημαντικές επιστροφές, οι οποίες αναμένεται να βοηθήσουν σημαντικά την ομάδα.

Παναθηναϊκός: Αλόνσο, η δικαίωση που δεν άργησε!

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου το αυριανό παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό αποτελεί μεγάλη ευκαιρία για τον Ουρουγουανό τεχνικό προκειμένου να δει σε τι κατάσταση βρίσκονται ορισμένοι παίκτες του και να τους δώσει τον απαιτούμενο ρυθμό.

Συγκεκριμένα είναι σχεδόν βέβαιο ότι στην αποστολή της ομάδας θα βρίσκονται οι Χόρντουρ Μάγκνουσον και Έρικ Πάλμερ-Μπράουν, οι οποίοι βρίσκονται αρκετό καιρό εκτός δράσης και έχουν περάσει μεγάλο Γολγοθά.

Από εκεί και πέρα ο Ντιέγκο Αλόνσο τους πιστεύει πολύ και δεν αποκλειέται να τους δούμε να παίζουν κόντρα στον Πανσερραϊκό ή τουλάχιστον τον έναν από τους δύο.

Βέβαια αξίζει να σημειωθεί ότι τα πάντα θα εξαρτηθούν από την έκβαση του αγώνα, καθώς μόνο αν το επιτρέπει το σκορ θα μπουν στο παιχνίδι διότι το κυριότερο αυτή τη στιγμή είναι να πάρει τη νίκη ο Παναθηναϊκός.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr