Παναθηναϊκός: Οι μεταγραφές που είναι «δύσκολα» στην ενδεκάδα

Ο Παναθηναϊκός το περασμένο καλοκαίρι ολοκλήρωσε ορισμένες μεταγραφές, οι οποίες προς το παρόν δε βρίσκονται στη βασική ενδεκάδα.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού για το φιλικό με την ΑΕΚ Λάρνακας (pic)

Ο Παναθηναϊκός το φετινό καλοκαίρι απέκτησε τρεις ποδοσφαιριστές, οι οποίοι στην πορεία της σεζόν φαίνεται πως δύσκολα θα βρίσκονται στην αρχική ενδεκάδα της ομάδας σε όλα τα παιχνίδια με τις συνθήκες για τον καθένα να είναι διαφορετικές.

Αρχικά τον περασμένο Γενάρη το Τριφύλλι απέκτησε τον Νεμάνια Μαξίμοβιτς με τον παίκτη να ενσωματώνεται επίσημα στο σύλλογο το φετινό καλοκαίρι κι όλοι να περιμένουν ν’ αγωνιστεί ως βασικός από την αρχή της σεζόν.

Ωστόσο τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν ακριβώς έτσι, καθώς ο Γουίλιαν Αράο είναι πιο γρήγορος κι οργανώνει πολύ καλύτερα την υπόλοιπη ομάδα με αποτέλεσμα ο Ντιέγκο Αλόνσο να τον προτιμάει περισσότερο από τον Σέρβο, ο οποίος ξεκίνησε βασικός σ’ ένα ματς φέτος που έπαιζε όμως και ο Βραζιλιάνος δίπλα του.

Από εκεί και πέρα οι πράσινοι είναι ιδιαίτερα απογοητευμένοι από τον Φίλιπ Μαξ, ο οποίος δεδομένα ήρθε ως βασικός, αλλά δεν έχει δώσει αυτά για τα οποία έχει αποκτηθεί με αποτέλεσμα ο Ντιέγκο Αλόνσο να τον έχει ξεκινήσει βασικό σε ελάχιστα ματς (Αστέρα, Λεβαδειακό) και κυρίως να χρησιμοποιεί τον Φίλιπ Μλαντένοβιτς.

Τέλος, η μεταγραφή του Τζορτζ Μπάλντοκ για πολλούς μπορεί να χαρακτηριστεί περιττή, όμως όταν ο Έλληνας μπακ αποκτήθηκε η υπόθεση του Γιάννη Κώτσιρα με την ανανέωση του συμβολαίου του δεν είχε ξεκαθαρίσει ακόμα και ο Γιώργος Βαγιαννίδης δεν έχει ανανεώσει με το συμβόλαιό του να λήγει το επόμενο καλοκαίρι.

Μπορεί στο τέλος της ημέρας να έμειναν όλοι, όμως ο Παναθηναϊκός δεν ήθελε να ρισκάρει και να μείνει δίχως επιλογές στη συγκεκριμένη θέση.

Exit mobile version