Παναθηναϊκός: Ο λόγος που ο Αλόνσο πιστεύει στον Μάγκνουσον

Ο Ντιέγκο Αλόνσο έχει αναφέρει πολλάκις πως περιμένει τον Χόρντουρ Μάγκνουσον, καθώς τον πιστεύει αρκετά και θεωρεί ότι μπορεί να του δώσει πολλά πράγματα.

Μάγκνουσον: «Αυτά που λένε είναι αηδίες, είμαι παραπάνω από έτοιμος» (pic)

Ο Χόρντουρ Μάγκνουσον πριν από περίπου έναν χρόνο τραυματίστηκε σοβαρά σ’ ένα ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ στη Λεωφόρο με αποτέλεσμα να μην έχει ξαναπαίξει από τότε.

Συγκεκριμένα ο Ισλανδός στόπερ έπαθε ρήξη χιαστού και χρειάστηκε αρκετούς μήνες προκειμένου να πατήσει και πάλι γήπεδο προκειμένου να κάνει ομαδικές προπονήσεις.

Μπορεί βέβαια ο Μάγκνουσον να μην είχε καθόλου ρυθμό και δεδομένα στην ιεραρχεία των προτιμήσεων του Αλόνσο να ήταν αρκετά πίσω, όμως ο Ουρουγουανός τεχνικός τον πιστεύει αρκετά όπως έχει πει επανειλημμένα.



Ένας από τους κύριους λόγους που ο Αλόνσο υπολογίζει τόσο πολύ τον Ισλανδό είναι διότι διαθέτει εξαιρετικές ικανότητες με την μπάλα στα πόδια και ο ταιριάζει γάντι με τον τρόπο παιχνιδιού του.

Άλλωστε μην ξεχνάμε πως ένας από τους βασικούς λόγους που αποκτήθηκε από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς ο Μάγκνουσον ήταν ακριβώς αυτός. Δηλαδή το build-up από την άμυνα προς την επίθεση.

Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε ότι αν ο Ισλανδος στόπερ βρει το χαμένο του ρυθμό και δείξει ότι έχει αφήσει πίσω του έναν δύσκολο τραυματισμό, τότε δεν αποκλείεται σε βάθος χρόνου ο Ντιέγκο Αλόνσο να τον χρησιμοποιεί ως βασικό στόπερ γιατί είναι και ο καλύτερος τεχνικά κεντρικός αμυντικός που διαθέτει το Τριφύλλι.

Exit mobile version