Παναθηναϊκος – Πανσερραικος Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (22/09)

Να επιστρέψει στις νίκες και να διατηρηθεί σε επαφή με την κορυφή κυνηγά ο Παναθηναϊκος.

Παναθηναϊκος – Πανσερραϊκος Live Streaming

 Παναθηναϊκος – Πανσερραϊκος Live Streaming | Panathinaikos Live Streaming:

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Πανσερραϊκό στο ΟΑΚΑ στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Super League. Η αναμέτρηση θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών και οι «πράσινοι» θα κληθούν να επιβεβαιώσουν πάνω στο τερέν τον τίτλο του φαβορί.

Να χτίσει μομέντουμ

Οι παίχτες του Ντιέγκο Αλόνσο μετά τις «γκέλες» με Αστέρα στο ΟΑΚΑ και την Καλλιθέα στη Λεωφόρο δεν έχουν περιθώρια για νέο στραβοπάτημα. Μάλιστα, το γεγονός ότι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (0-0) επανεμφάνισαν το καλό τους πρόσωπο επανέφερε τα «χαμόγελα» και άπαντες είναι αποφασισμένοι να ξεκινήσουν σερί νικών.

Ο Αλόνσο αναμφισβήτητα έχει στο μυαλό του το δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί. Μετά το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό, σε Ελλάδα και Ευρώπη, όμως δεν είναι διατεθειμένος να κάνει πειραματισμούς. Στόχος είναι να δημιουργηθεί ένα πλάνο που από την αρχή θα βάλει δύσκολα στον αντίπαλο.

Στην άμυνα οι θέσεις των Ίνγκασον, Γεντβάι, Βαγιαννίδη είναι κλειδωμένες μπροστά από τον Ντραγκόφσκι και μια θέση διεκδικούν οι Μαξ, Μλαντένοβιτς.

Στη μεσαία γραμμή ο Ουρουγουανός προπονητής αναμένεται απέναντι στον Πανσερραϊκό να ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα τον Ουναΐ. Ο Μαροκινός μέσος έκανε ντεμπούτο στην Τούμπα μπαίνοντας αλλαγή, όμως πλέον είναι πανέτοιμος για βασικός. Ο Ουναΐ στο πλάι του θα έχει τους Αράο και Μπακασέτα και στην επίθεση. Οι Τετέ, Πελίστρι και Ιωαννίδης θα αναλάβουν δράση με στόχο να ταλαιπωρήσουν την άμυνα των φιλοξενούμενων.

 

Ο Πανσερραϊκός είναι μέχρι στιγμής η αρνητική έκπληξη του πρωταθλήματος. Τα «λιοντάρια» ξεκίνησαν τη σεζόν με 3 ήττες και την περασμένη αγωνιστική «αυτοκτόνησαν» με τον Λεβαδειακό (2-2). Αφού δεν εκμεταλλεύτηκαν το προβάδισμα των δύο τερμάτων. Το «μάρμαρο» για όλα τα παραπάνω πλήρωσε ο προπονητής Μιχάλης Γρηγορίου. Έτσι απολύθηκε και αντικαταστάτης ορίστηκε ο Χουάν Φεράντο. Ο 43χρονος Ισπανος Coach προπόνησε την Τετάρτη για πρώτη φορά τον Πανσερραϊκό και απέναντι στους «πράσινους» θα κάνει ντεμπούτο. «Έχουμε δύσκολα μας μπροστά μας, θα δουλέψουμε σκληρά και ενωμένοι για να πετύχουμε», τόνισε χαρακτηριστικά ο Χουάν Φεράντο.

 

Οι δύο ομάδες πέρυσι συναντήθηκαν για πρώτη φορά μετά το 2011. Ο Παναθηναϊκός πανηγύρισε δύο νίκες χωρίς να δεχτεί γκολ. Οι «πράσινοι» στην έδρα τους επικράτησαν 5-0 και στις Σέρρες 0-3.

 

Παναθηναϊκος – Πανσερραϊκος Live Streaming: Αντίπαλοι Παναθηναϊκού: Τρίποντο… χρυσάφι για την Τζουργκάρντεν!

Η Τζουργκάρντεν πανηγύρισε ένα μεγάλο «διπλό» επί της Χάκεν (1-2), χάρη στο οποίο ανέβηκε στην 2η θέση και παραμένει ζωντανή στην «μάχη» του τίτλου στην Σουηδία.

Η αντίπαλος του Παναθηναϊκού στην League Phase του Conference League αντιμετώπισε εκτός έδρας την Χάκεν (πρώην ομάδα του Γερεμέγεφ) και κατάφερε να πανηγυρίσει μια νίκη τεράστιας σημασίας, στην προσπάθεια που κάνει για τον τίτλο.

Τα γκολ των Χαράλα (64′) και Ενγκουέν (75′) έδωσαν σημαντικό προβάδισμα στους φιλοξενούμενους και το μόνο που κατάφεραν οι «κιτρινόμαυροι» ήταν να μειώσουν στο 89′ με τον Γιουσέφ, με το 1-2 να διατηρείται μέχρι το σφύριγμα της λήξης.

Έτσι, η Τζουργκάρντεν έφτασε τους 42 βαθμούς σε 22 ματς και βρίσκεται στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα και το -8 από την πρωτοπόρο Μάλμε, η οποία έχει δώσει όμως ένα παιχνίδι περισσότερο.

Η σύνθεση της Τζουργκάρντεν: Ρίνε, Σταλ, Τένιο, Ντάνιελσον, Λάρσον, Κοσούγκι (60′ Μπεργκ), Χιούμετ (60′ Ενγκουέν), Στένσον (60′ Σούλερ), Σάμποβιτς, Χαράλα (76′ Φαλένιους), Πρίσκε.

Παναθηναϊκος – Πανσερραϊκος Live Streaming: Πελίστρι: «Αθήνα, το νέο μου σπίτι!»

Ο Φακούντο Πελίστρι έστειλε το δικό του μήνυμα, μετά την φωτογράφιση που έκανε σε ξενοδοχείο κάτω από την Ακρόπολη με την φανέλα του Παναθηναϊκού.

Το «Τριφύλλι» δημοσίευσε φωτογραφίες και βίντεο με την παρουσία του Ουρουγουανού εξτρέμ σε ξενοδοχείο κάτω από την Ακρόπολη, με τον ίδιο τον παίκτη να στέλνει το δικό του μήνυμα.

«Αθήνα, το νέο μου σπίτι» έγραψε χαρακτηριστικά ο πρώην άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στα social media, που έχει προσαρμοστεί γρήγορα στην χώρα μας. Ήδη ξεχωρίζει με την πράσινη φανέλα.

Μαροκινοί στον Παναθηναϊκό: Απ’ τους Ανουάρ και Αγιούμπ, στον Ουναΐ

 

Οι «πράσινοι» πραγματοποίησαν μια ακόμα σπουδαία κίνηση μέσα στο φετινό καλοκαίρι. Απέκτησαν ως δανεικό από την Μαρσέιγ τον Αζεντίν Ουναΐ.  Έναν 24χρονο διεθνή χαφ που αναβαθμίζει σε μεγάλο βαθμό την μεσαία γραμμή της ομάδας.

Στην Τούμπα ο Ουναΐ έκανε το ντεμπούτο του, περνώντας στον αγωνιστικό χώρο ως αλλαγή κι αφήνοντας θετικότατες εντυπώσεις. Ο Ντιέγκο Αλόνσο αναμένεται να του δώσει φανέλα βασικού κόντρα στον Πανσερραϊκό.

Αυτός λοιπόν είναι ο τρίτος Μαροκινός ποδοσφαιριστής που περνάει από τον σύλλογο. Με τους άλλους δύο βέβαια να έχουν διπλή υπηκοότητα. Ο λόγος για τον Ισπανομαροκινό, Ανουάρ Τουχάμι, και τον Ολλανδομαροκινό, Γιασίν Αγιούμπ. Κανείς εκ των οποίων δεν «έπιασε» στο «Τριφύλλι».

Αμφότεροι ήρθαν τον Ιανουάριο του 2020, με τον πρώτο να είναι δανεικός από την Ρεάλ Βαγιαδολίδ .τον δεύτερο να υπογράφει ως ελεύθερος, από την Φέγενορντ. Ο Ανουάρ μέτρησε 17 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Αποχώρησε το επόμενο καλοκαίρι, ενώ ο Αγιούμπ έμεινε μέχρι το καλοκαίρι του 2022.

Μέτρησε μόλις 18 συμμετοχές. Δεν κατάφερε ποτέ να δικαιώσει τις προσδοκίες που υπήρχαν για αυτόν. Αγωνίστηκε μέχρι και με τον Παναθηναϊκό Β’.  Τέθηκε εκτός πλάνων και τελικά αποχώρησε ως ελεύθερος, με την καριέρα του να παίρνει την… κάτω βόλτα.

Αξίζει πάντως να αναφερθεί πως και οι τρεις Μαροκινοί που έχουν έρθει στον Παναθηναϊκό, μαζί με τον Ουναΐ, αγωνίζονται στην μεσαία γραμμή.

 

Παναθηναϊκος – Πανσερραϊκος Live Streaming | Links: 

Μπείτε στο Live του αγώνα…

https://streamhunters.top/

Exit mobile version