Παναθηναϊκός: Το πρόβλημα που ψάχνει λύση και η χρησιμοποίηση του Ιωαννίδη

Ο Παναθηναϊκός τη φετινή σεζόν, έως τώρα, παρουσιάζει ένα σημαντικό και μεγάλο πρόβλημα, το οποίο ο Ντιέγκο Αλόνσο καλείται να λύσει.

Αλόνσο: Η ατάκα για το πέναλτι - Οι δηλώσεις στη συν. Τύπου

Ο Παναθηναϊκός σε τέσσερα παιχνίδια πρωταθλήματος έχει δείξει ένα δείγμα, ώστε να βγουν ορισμένα συμπεράσματα και να εντωπιστούν τα θετικά και τ’ αρνητικά στοιχεία που υπάρχουν τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Πιο συγκεκριμένα οι πράσινοι έχουν καταφέρει σε μεγάλο βαθμό να λύσουν το πρόβλημα της ανασταλτικής λειτουργίας, όμως επιθετικά και δημιουργικά τα πράγματα δε λειτουργούν το ίδιο καλά με αποτέλεσμα ο Ντιέγκο Αλόνσο να καλείται να βρει λύση.

Ουσιαστικά ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να δημιουργήσει εύκολα ευκαιρίες και έπειτα δεν μπορεί να σκοράρει ανεξάρτητα με το ποια ομάδα θα έχει απέναντί του κι αυτό είναι ένα γεγονός που επηρεάζει άμεσα και τον Φώτη Ιωαννίδη.

Ο Έλληνας επιθετικός δεν έχει καταφέρει, πλην της Λανς, να βρει δίχτυα κι αυτό έχει απάντησει στο ότι παίζει περισσότερο για την ομάδα παρά η ομάδα για εκείνον.

Πλέον όμως ο κορυφαίος Έλληνας παίκτης δε χρειάζεται να κάνει περισσότερες δουλειές από το βασικό του ρόλο, καθώς οι πράσινοι διαθέτουν παίκτες που μπορούν να κάνουν πολλές και συνδυαστικές δουλειές βοηθώντας έτσι και τον Ιωαννίδη να είναι αποτελεσματικός.

Exit mobile version