Παναθηναϊκός: Αυτό κάνει πάντα τη διαφορά

Το εύκολο γκολ πάντα κάνει τη διαφορά στις εντυπώσεις. Ακόμα και να μην έχεις τον καταιγιστικό ρυθμό (λογικό κρίνοντας από τι μήνα έχουμε και πόσο λίγο καιρό είναι μαζί Αλόνσο-παίκτες) το τριφύλλι έχει χάσει σπουδαίες ευκαιρίες (ειδικά με Καλλιθέα, ΠΑΟΚ) που θα μπορούσαν σήμερα να του είχαν διευκολύνει τη ζωή, “σβήνοντας” την γκέλα από την Τρίπολη.

Τερίμ: «Δεν είναι εύκολο...» - Οι δηλώσεις μετά το σπουδαίο διπλό

Με παίκτες αργούς, ακούνητους και (κυρίως) άστοχους ο Παναθηναϊκός γίνεται αφόρητα προβλέψιμος.

Το κακό είναι ότι δίνει στους αντιπάλους θάρρος. Οι τελευταίοι βλέποντας τα άσχημα ματς των μπακ του (κάτι που άλλαξε όταν μπήκε ο Ίνγκανσον στην 11άδα που ήταν από τους καλύτερους στην Τούμπα) στοχεύουν και να σε ανησυχήσουν κάτι που κάνουν με επιτυχία. Είναι κρίσιμο να βρει την φόρμα του γρήγορα ο Φώτης Ιωαννίδης που με την εθνική έδειξε σε καλή κατάσταση.

Το κακό είναι ότι στο Κορωπί δεν υπάρχει αντικαταστάτης του και πρέπει να εύχεσαι να μην τραυματιστεί τον Γενάρη μιας και ο Γερεμέγιεφ είναι φορ ειδικών καταστάσεων και ο Αντράζ Σποράρ απλά …καμένο χαρτί.

Λέτε να αρχίσουν να έρχονται τα γκολ από χαφ; Τετέ, Μπακασέτας είναι σκόρερ και πάντα κοντά στις φάσεις, ο Πελίστρι ξεκίνημα με τέρμα κόντρα στη Λανς, όλοι παίζουν κοντά στα αντίπαλα καρέ. Μέχρι το κλαμπ να αρχίσει να βγάζει αυτοματισμούς το παν είναι να υπάρχει ευστοχία που μεγαλώνει την αυτοπεποίθηση.

Δημήτρης Στρατής

Exit mobile version