Παναθηναϊκός: Αφήνει τα πειράματα ο Αλόνσο – Ξεκάθαρο πλάνο με Πανσερραϊκό

Ο Ντιέγκο Αλόνσο κόντρα στον Πανσερραϊκό αναμένεται να παρατάξει μια ενδεκάδα χωρίς rotation και πολλές αλλαγές, καθώς το μόνο που θέλει είναι η νίκη και το καλό ποδόσφαιρο.

Παναθηναϊκός: Ένα δίλημμα στην ενδεκάδα, προς πάγκο ο Μπακασέτας

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε μια κατάσταση που θα προσπαθήσει πλέον να μπει σε μια κανονικότητα και να δείξει στον κόσμο του ότι μπορεί να διεκδικήσει με αξιώσεις το πρωτάθλημα παρά το γεγονός ότι έχει μείνει βαθμολογικά πίσω από νωρίς.

Οι πράσινοι κόντρα στον Πανσερραϊκό έχουν μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να δείξουν ορισμένα πράγματα και να πάρουν τη νίκη με ωραίο ποδόσφαιρο που είναι και ο βασικός στόχος του Ντιέγκο Αλόνσο.

Γι’ αυτό το λόγο, λοιπόν, ο Ουρουγουανός τεχνικός δεν έχει την παραμικρή σκέψη να προχωρήσει σε πολλές αλλαγές (rotation), αλλά αντίθετα θα παρατάξει την πιο δυνατή του ενδεκάδα, η οποία θα είναι σε μεγάλο βαθμό και ο βασικός κορμός των 11 παικτών που θα πορεύεται στα ματς μέσα στη σεζόν.

Το μόνο ερωτηματικό είναι ο Αζεντίν Ουναχί, ο οποίος μπορεί να πάρει τη θέση του Νεμάνια Μαξίμοβιτς ή Τάσου Μπακασέτα στο χώρο της μεσαίας γραμμής σαν «8» ή «10».

Από εκεί και πέρα οι υπόλοιποι παίκτες θα είναι οι: Ντραγκόφσκι, Βαγιαννίδης, Ίνγκασον, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Αράο, Μαξίμοβιτς/Ουναχί, Μπακασέτας/Ουναχί, Τετέ, Ιωαννίδης, Πελίστρι.

Exit mobile version