Η πρόσκληση του Σισέ για επετειακό ματς με τον Παναθηναϊκό (pic)

Ο Τζιμπρίλ Σισέ δε χάνει ευκαιρία να αποδεικνύει την αγάπη που έχει για τον Παναθηναϊκό και μάλιστα το έκανε με μια νέα του ανάρτηση στο Instagram.

Λάνσαρε τρομερό μπουφάν για Παναθηναϊκό ο Τζιμπρίλ Σισέ (pics)

Ο Τζιμπρίλ Σισέ όταν ήρθε στον Παναθηναϊκό κανείς δεν περίμενε ότι θα αναπτύξει τέτοιο δέσιμο με την κερκίδα, την ομάδα και γενικότερα ολόκληρο τον οργανισμό.

Ο Γάλλος σούπερ σταρ έχει δομήσει μια ιδιαίτερη σχέση με τους πράσινους και πλέον ως παλαίμαχος ποδοσφαιριστής δε χάνει ευκαιρία να το δείχνει.

Μάλιστα η τελευταία του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram είχε σχέση με τον Παναθηναϊκό, καθώς προχώρησε σε μια πολύ ωραία ιδέα, η οποία θα ενθουσίαζε όλο τον κόσμο του Τριφυλλιού αν πραγματοποιούνταν.

«Ένα επετειακό παιχνίδι για τον Παναθηναϊκό, την οικογένειά μου; Τι σκέφτεστε;», έγραψε συγκεκριμένα δείχνοντας πόσο πολύ αγαπάει τον σύλλογο που τίμησε δύο χρόνια εδώ στην Ελλάδα.

Δείτε τη φωτογραφία:

Η πρόσκληση του Σισέ για επετειακό ματς με τον Παναθηναϊκό (pic)

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr