Παναθηναϊκός: Βήμα-βήμα θα γίνει η πρόοδος κι όχι με ένα άλμα

Ο Παναθηναϊκός αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο στάδιο της αναγκαιότητας που πρέπει να φέρνει αποτελέσματα και να δείξει ότι βελτιώνεται κι αγωνιστικά.

Παναθηναϊκός: Βαθμολογικό SOS για τη συνέχεια - Τα κρίσιμα ντέρμπι

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να έκανε δυναμικό μπάσιμο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και να κατάφερε με εξαιρετική εικόνα να βρεθεί στο League Phase του UEFA Conference League, όμως η χρονιά γενικότερα δεν κύλησε όπως θα ήθελαν όλοι.

Συγκεκριμένα στην Ελλάδα οι πράσινοι προβλημάτιζαν αρκετά και οι βαθμοί χανόντουσαν σχεδόν σε κάθε παιχνίδι με αποτέλεσμα το Τριφύλλι να πάει στην Τούμπα με 4 από τους διαθέσιμους 9 πόντους.

Στη Θεσσαλονίκη η εικόνα του συνόλου του Ντιέγκο Αλόνσο ήταν διαφορετική, όμως πλέον ο Παναθηναϊκός μπαίνει σ’ ένα στάδιο που πρέπει να παίξει και να φέρει αποτελέσματα άμεσα, κερδίζοντας ξανά τον κόσμο του, ο οποίος έχει τις αμφιβολλίες του.

Σίγουρα κάτι τέτοιο θέλει χρόνο και υπομονή, όμως η πίεση και ειδικότερα σ’ ένα τέτοιο ποδοσφαιρικό club είναι μεγάλη, όμως για την ώρα ο Παναθηναϊκός έχει μεγάλη ευκαιρία να ξεκινήσει βήμα-βήμα να χτίζει και να προχωρήσει και στα πιο βαθιά.

Αρχικά να κερδίσει τον Πανσερραϊκό στο ΟΑΚΑ παίζοντας καλό και στρωτό ποδόσφαιρο κι έπειτα να αποδείξει ότι μπορεί να σταθεί το ίδιο και ακόμα καλύτερα στα ντέρμπι απ’ ότι στην Τούμπα.

Θυμίζουμε πως οι πράσινοι κόντρα στον ΠΑΟΚ είχαν εξαιρετική ανασταλτική λειτουργία, όμως τους έλειψε το κάτι παραπάνω στην κυκλοφορία της μπάλας και στον έλεγχο του παιχνιδιού κάτι που βάσει συνθηκών ήταν απόλυτα δικαιολογημένο.

Exit mobile version