Παναθηναϊκός: Συμβόλαιο... Μπάλντοκ για να κρατήσει Βαγιαννίδη

Το Τριφύλλι θέλει το προσεχές διάστημα να κλείσει το «ανοιχτό μέτωπο» με τον Έλληνα δεξιό μπακ ούτως ώστε να μην μπει σε… μπελάδες.

Παναθηναϊκός: Η διπλή ανανέωση και το ερώτημα για Βαγιαννίδη

Το συμβόλαιο του Γιώργου Βαγιαννίδη λήγει τον Ιούνιο του 2025 και κατά συνέπεια από την 1η Ιανουαρίου μπορεί να διαπραγματευτεί με οποιαδήποτε ομάδα θέλει για να συμφωνήσει να συνεχίσει την καριέρα του εκεί το προσεχές καλοκαίρι.

Παρόλα αυτά, στον Παναθηναϊκό θέλουν να κρατήσουν τον παίκτη, ο ίδιος θέλει να παραμείνει αλλά όντας ένας από τους πιο χαμηλά αμειβόμενους παίκτες του ρόστερ θα πρέπει να γίνει μια δεδομένη οικονομική υπέρβαση όσον αφορά την πρόταση.

Πρέπει, δηλαδή, οι «Πράσινοι» να του προσφέρουν ένα υψηλό συμβόλαιο εφάμιλλο του Τζορτζ Μπάλντοκ (περίπου 800.000) για να ικανοποιήσουν την πλευρά του παίκτη.

Οι επαφές συνεχίζονται ανάμεσα σε όλους τους εμπλεκόμενους και το επόμενο διάστημα αναμένονται ραγδαίες εξελίξεις για να κλείσει θετικά η υπόθεση.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr