Χειλάκης: «Είμαι φανατικός Παναθηναϊκός - Οι Ολυμπιακοί μας κλέβουν, εμείς είμαστε οι κανονικοί» (vid)

Ο Αιμίλιος Χειλάκης αναφέρθηκε σε συνέντευξή του στην αγάπη του για τον Παναθηναϊκό και για το πώς ξεκίνησε να υποστηρίζει το Τριφύλλι.

Χειλάκης: «Είμαι φανατικός Παναθηναϊκός - Οι Ολυμπιακοί μας κλέβουν, εμείς είμαστε οι κανονικοί» (vid)

Αναλυτικά όσα είπε στο «Στούντιο 4»:

«Είμαι φανατικός Παναθηναϊκός. Να κοροϊδέψω τους Ολυμπιακούς, να τρολάρουμε ο ένας τον άλλον, να αποδείξουμε ότι μας κλέβετε γιατί εμείς είμαστε κανονικοί.

Στο γήπεδο δεν πας για να πεις το πάτερ ημών. Πας για να εκφράσεις την αντίθεσή σου όσο πιο δυνατά μπορείς. 

Το γήπεδο είναι ένα μέρος που μπορείς να αποδείξεις μια δημοκρατία, ότι όλοι έχουν ένα κοινό σκοπό. Μπορεί ένας απλός εργαζόμενος και ένας πρόεδρος φαρμακευτικής έχουν ένα κοινό στόχο, να μπει αυτό το στρογγυλό πράγμα στα δίχτυα. 

Υπάρχει κάτι μεγαλύτερο από σένα, η ομάδα που είσαι από τα πέντε, τα δέκα. Ο νεανικός εαυτός σου να νικήσει. Λόγω του μπαμπά έγινα Παναθηναϊκός. Είναι αστεία η περίπτωση. Έχω κάνει κόσμο να αγαπήσει τον ποδόσφαιρο.

Ο πατέρας μου ήταν ο αρχηγός της αστυνομικής δύναμης, με πήρε από το χέρι και με κράτησε στο γήπεδο μέσα. Έτσι όπως είμαι εκεί πέρα, μπαίνει η ομάδα του Παναθηναϊκού. Κάθε φορά που πηγαίνω στο γήπεδο, θέλω να ζω αυτή τη μικρή στιγμή.»

Δείτε παρακάτω:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr