Άρης Γάτας: «Μακριά από τις υποσχέσεις του ο Αλόνσο – Κίνδυνος με Βαγιαννίδη» (vid)

Ο Άρης Γάτας μετέφερε το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού σε ραδιοφωνικό σταθμό με την έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας για τον αγώνα με τον Πανσερραϊκό.

Άρης Γάτας: «Μακριά από τις υποσχέσεις του ο Αλόνσο - Κίνδυνος με Βαγιαννίδη» (vid)

Αναλυτικά όσα είπε στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ:

«Προσπαθεί ο Αλόνσο να δουλέψει με όλους τους παίκτες για πρώτη φορά. Από σήμερα θα μπουν όλοι μαζί σε ρυθμούς προπόνησης για να ξεκινήσει σιγά σιγά να δουλέψει για το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό.

Ο Ουναχί ήταν καλός με τη μπάλα στα πόδια και γρήγορος φαίνεται. Είναι μια ιστορία που θα πάει παιχνίδι-παιχνίδι, καλείται να περάσει μια σειρά με ντέρμπι και ευρωπαϊκές υποχρεώσεις. Στοίχημα για τον Αλόνσο να παρατάξει μια ομάδα με τη φιλοσοφία τη δική του και να πάρει αποτελέσματα.

Η αγωνιστική εικόνα δεν είναι καλή. Δεν είναι έτοιμος ο Παναθηναϊκός, έδειξε κάποια σημάδια στην Τούμπα, στο ανασταλτικό κομμάτι. Απέχει μακριά η εικόνα της ομάδας από αυτό που υποσχέθηκε ο Αλόνσο.

Τα συζητάμε αυτά, τώρα, πριν το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό. Δεν κάνει καλό στον Παναθηναϊκό να κάνουμε ”προπονητολογία”. Αν ο Παναθηναϊκός πάρει τα αποτελέσματα στα επόμενα παιχνίδια θα έχει την ευκαιρία να μειώσει τη διαφορά από την κορυφή. 

Υπάρχει ένα ζήτημα δυστοκίας με τον τρόπο που λειτούργησε η ομάδα με κάποιους παίκτες, τους Πέρεθ, Κλεϊνχέισλερ, Βιλένα, Τρουιγιέ και Βέρμπιτς. Γυμνάζονται μόνοι τους στο Κορωπί. Είναι γύρω στα 3-4 εκατ. ευρώ τα συμβόλαια. Ο Πέρεθ δεν έχει δώσει κανένα δικαίωμα, ούτε και οι υπόλοιποι. Δεν βρίσκουν προτάσεις, δε δίνουν ούτε τα μισά λεφτά.

Είναι κακός ο προγραμματισμός όταν του ξεμείναν πέντε ποδοσφαιριστές. Είναι παίκτες που πληρώθηκαν αδρά. Ο Βιλένα έχει μεγάλο συμβόλαιο. Δεν μπόρεσε ο Παναθηναϊκός να λειτουργήσει σε αυτό το κομμάτι. 

Ο Παναθηναϊκός κινδυνεύει να χάσει τον Βαγιαννίδη, είναι από τους πιο χαμηλόμισθους στην ομάδα, την ώρα που πήρε τον Μπάλντοκ με 800.000 ευρώ. Είναι εύλογο να ζητήσει τόσα ο ποδοσφαιριστής.

Ο Βαγιαννίδης χάρισε ένα Κύπελλο, είναι εξελίξιμος, είναι ανερχόμενος. Έχει καθυστερήσει χαρακτηριστικά ο Παναθηναϊκός. Μπορεί να ζητήσει και παραπάνω ο Βαγιαννίδης. Τον καλοβλέπουν και στην Ελλάδα τον παίκτη.

Ο Μπάλντοκ έχει έναν τραυματισμό και έχει μείνει πίσω. Αν ο Βαγιαννίδης πάρει τη φανέλα βασικού και νιώσει ότι είναι σπουδαίος στον Παναθηναϊκό, αυτό δεν αποκλείεται να είναι πρόβλημα στην ανανέωση του συμβολαίου του.»

Δείτε παρακάτω:

YouTube video player

Exit mobile version