Παναθηναϊκός: Στο πρόγραμμά Αταμάν Value/money αθλητές

Η επιθετική πολυφωνία του Παναθηναϊκού όπως φάνηκε στα φιλικά (εξαιρουμένου του αγώνα με την Μακάμπι όπου τα τριποντα δεν έμπαιναν με τίποτα) θυμίζει (στον τρόπο που δουλεύει σαν οργανισμός) μια πιο σύγχρονη version της ομάδας επί Τσάβι Πασκουάλ όπου τα μεγάλα σκορ και το θέαμα ήταν εξασφαλισμένα από Καλάθη, Ρίβερς, Τζέημς, Σίνγκλετον κτλ.

Απρόοπτο με Ναν - Η 12αδα του Παναθηναϊκού

Ο κόουτς Αταμάν από την αρχή φαίνεται να έχει στήσει σωστά την ομάδα σε επίπεδο σύνδεσης υλικών κι άμα πάρει αυτά που περιμένει από τους σταρ θα μπορεί να στοχεύει πολύ ψηλά.

Ο Τούρκος είναι στη φάση που ακόμα γνωρίζει τους καινούργιους και μοιράζει καθήκοντα/ρόλους. Από πέρσι μας έχει δείξει ότι είναι μάστορας στο να ανεβάζει με αξιοζήλευτο τρόπο (μιλάμε για timing σε επίπεδο ετοιμότητας να ανέβεις στο πάλκο) νέα παιδιά και φρέσκους πρωταγωνιστές δημιουργώντας έναν σπουδαίο πυρήνα αθλητών που θα στηρίξει το οικοδόμημα τα επόμενα χρόνια.

Πέρσι ήταν οι Καλαϊτζάκης, Αντετοκούνμπο, Βιλντόζα που άρπαξαν την ευκαιρία (ο Αργεντινός στον τελικό του Βερολίνου), αναγεννήθηκαν μαζί του οι Παπαπέτρου, Γκριγκόνις. Φέτος καλά έχουν ξεκινήσει Γιουρτσεβέν, Μπράουν κι ο οργανισμός δεν γίνεται να μην αισιοδοξεί βλέποντας τόση ποιότητα σε πάγκο/παρκέ. Στο πρόγραμμά του Αταμάν αναδεικνύονται κάμποσοι Value/money παίκτες εδώ και χρόνια.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr