Ασημακόπουλος: «Ο Αλόνσο είχε Ντραγκόφσκι, τύχη και Ιωαννίδη»

Ο γνωστός δημοσιογράφος, Νίκος Ασημακόπουλος ανέφερε μέσω της εφημερίδας «Livesport» τη δική του γνώμη για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Ασημακόπουλος: «Δημιούργησε μόνος του την κόλαση ο Παναθηναϊκός - Αντί να πει για 0-2...»

Αναλυτικά όσα έγραψε στην εφημερίδα:

Δικαιολογημένα αισθάνεται «νικητής» του ντέρμπι ο Παναθηναϊκός, καλά κάνει και πανηγυρίζει το 0-0, αλλά δεν φάνηκε να έχει λύσει κανένα από τα προβλήματα που τον ταλαιπωρούν από την αρχή της σεζόν. Και επειδή το θέμα από εδώ και πέρα, πριν και μετά από κάθε ματς, θα είναι ο προπονητής, τούτη τη φορά ο Αλόνσο, πέρα από τη συμμαχία του Ντραγκόφσκι, είχε απλά την τύχη μαζί του. Δεν βρήκε, δηλαδή, τρόπο να κυριαρχήσει σε κανένα σημείο του ματς και γενικά δεν έπεισε, ούτε έδειξε κάτι από αυτά που περιμένουν οι οπαδοί…

Το μόνο που λειτούργησε σωστά στην Τούμπα, πέρα από τη σκληράδα και το ένστικτο της επιβίωσης, ήταν το περίφημο πια… Fotis system και μάλιστα στον απόλυτο βαθμό. Ο Ιωαννίδης εξακολουθεί να βλέπει σαν μυρμήγκια τους απέναντι, τρώει τόσο ξύλο όσο όλοι οι άλλοι μαζί, αποτελεί μόνιμο κίνδυνο και στο τέλος θα μπορούσε να κλέψει το ματς και να αποδράσει μαζί με τους υπόλοιπους. Όμως, ο συγκεκριμένος τρόπος επιθετικής λειτουργίας είναι αποκλειστικό αποτέλεσμα του ταλέντου και της προσωπικής δουλειάς του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή, ο οποίος παίρνει την μπάλα, εξαφανίζει με μαγικό τρόπο οτιδήποτε του στέκεται εμπόδιο, κερδίζει μία σειρά από χρήσιμα φάουλ και μερικές φορές δημιουργεί ή σκοράρει ο ίδιος.

Exit mobile version