Αλέξης Σπυρόπουλος: «Δεν υπάρχει καμία σύγκριση μεταξύ ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού» (vid)
Ο Αλέξης Σπυρόπουλος πήρε θέση για το ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό.
Αναλυτικά όσα είπε στην εκπομπή του OPEN:
«Άκουσα την αναφορά στη Σεβίλλη που μας έχει δημιουργήσει εφιάλτες, γιατί έχουν απολύσει τον Μεντιλίμπαρ και τον Αλόνσο.
Έφερα μαζί μου μια κόλλα Α4 με τις σημειώσεις μου πριν το ντέρμπι ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός. Έχω σημειώσει ”ιδανική συνθήκη ΠΑΟ διαθέσιμη επιλογή ΣΦ ΠΑΟΚ Σαμάτα-Τσάλοβ”.
Ήταν μια κέρινη Κυριακή για τον Παναθηναϊκό που έμειναν εκτός οι Τισουντάλι και Μπράντον.
Ο Ίνγκασον από το πρώτο πεντάλεπτο είχε βάλει τον Τσάλοβ στο τσεπάκι και τον είχε υπό την αυστηρή επιτήρησή του όλη τη νύχτα.
Δες ευκολότερα έγκυρες ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
Πρόσθεσε το Newspao.gr ως προτιμώμενη πηγή στο GoogleΔεν υπάρχει σύγκριση μεταξύ των ομάδων. Ο ΠΑΟΚ είναι ένα θαυμάσιο γκρουπ. Business as usual.
Ο Παναθηναϊκός υπέφερε και ήλπιζε ότι θα βρει μια καλή ατομική φάση από τον Ιωαννίδη, τον Πελίστρι, τον Τετέ για να μπορέσει να κλέψει.
Η εικόνα του ημιχρόνου είναι πάνω-κάτω αυτή. Η εικόνα του Παναθηναϊκού ήταν άρτια στην άμυνα.»
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Πού «χτυπάει» ο Παναθηναϊκός: Οι επόμενες κινήσεις μετά τους Φαλ και Μπαντιό
- Παναθηναϊκός: Γνωρίζει για... Φαν Ντρόγκελεν ο Ντε Φράι
- «Θα πάρει τρία χαφ ο Παναθηναϊκός, πιθανή μία αποχώρηση»
- «Mεταγραφικό ντέρμπι Παναθηναϊκού και ΑΕΚ για χαφ αξίας 14 εκατ. ευρώ»
- «Ο Όσμαν παραμένει οριστικά στον Παναθηναϊκό - Η γνώμη του Ομπράντοβιτς»