Μανωλιουδάκης: «Αλλάζει στυλ ο Παναθηναϊκός - Υπομονή 1-1,5 μήνα με Αλόνσο!» (vid)

Ο Κώστας Μανωλιουδάκης έδωσε τη δική του οπτική γωνία για τον φετινό Παναθηναϊκό του Ντιέγκο Αλόνσο.

Μανωλιουδάκης: «Αλλάζει στυλ ο Παναθηναϊκός - Υπομονή 1-1,5 μήνα με Αλόνσο!» (vid)

Αναλυτικά όσα είπε στο OPEN:

«Να νικήσει μια ομάδα τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα είναι ούτως ή άλλως πολύ δύσκολη. Έχει έναν προπονητή που έχει βάλει τη σφραγίδα του στην ομάδα.

Ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να αλλάξει τον τρόπο παιχνιδιού του, δεν το έχουν κατανοήσει πολλοί. Έπαιζε με ένα συγκεκριμένο τρόπο τρία χρόνια, βάζω σε παρένθεση την εποχή του Τερίμ. Με τον Κόντη αφομοίωσαν γρήγορα οι παίκτες αυτά που ήθελε ως πρώην βοηθός του Γιοβάνοβιτς.

Ο Αλόνσο προσπαθεί να φτιάξει κάτι διαφορετικό όσον αφορά τη φιλοσοφία. Δομικά διαφορετικό ποδόσφαιρο.

Τον ενδιαφέρει ένας πιο άμεσος τρόπος. Μας έχει μπερδέψει εξαιτίας της διαφοράς απόδοσης σε Ελλάδα-Ευρώπη. Ο Παναθηναϊκός μπορεί να χτίσει στο β’ ημίχρονο της Τούμπας. Δεν είναι ομάδα ακόμα, προσπαθεί.

Δεν συμμερίζομαι τα σενάρια για αλλαγή προπονητή. Είναι κόντρα στις δικές μου αρχές. Σαφέστατα υπήρχε προβληματισμός και σε μένα.

Ποδοσφαιρικά πρέπει να δει κάποιος 1-1.5 μήνα ακόμα. Υπήρχε πίεση από την πρώτη μέρα, απολύθηκε γρήγορα από τη Σεβίλλη ο Αλόνσο και είναι παραπάνω αγχωμένος.»

Δείτε παρακάτω:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr