Παναθηναϊκός ενδεκάδα: Μλαντένοβιτς σε ρόλο... έκπληξη

Ο Φίλιπ Μλαντένοβιτς ήταν πολύ καλός στο παιχνίδι της Τούμπας και μάλιστα αξίζει να σημειωθεί ότι χρησιμοποιήθηκε σε ρόλο έκπληξη.

Παναθηναϊκός ενδεκάδα: Μλαντένοβιτς σε ρόλο... έκπληξη

Ο Φίλιπ Μλαντένοβιτς από την αρχή που ήρθε στον Παναθηναϊκό έχει αμφισβητηθεί αρκετά και κυρίως για την ανασταλτική του λειτουργία και η αλήθεια είναι πως ο Σέρβος μπακ δεν είναι και ο καλύτερος αμυντικός της ομάδας.

Από εκεί και πέρα όμως στην Τούμπα και κόντρα στον ΠΑΟΚ ήταν εξαιρετικός ανασταλτικά και μάλιστα σ’ έναν διαφορετικό ρόλο κι όχι αυτόν του καθαρού αριστερού μπακ που είναι η θέση του και παίζει όλη του τη θητεία στους πράσινους.

Πιο αναλυτικά ο Ντιέγκο Αλόνσο στο δεύτερο ημίχρονο κάλυπτε ουσιαστικά τα κενά που άφηνε στον άξονα ο Νεμάνια Μαξίμοβιτς, ο οποίος ανέβαινε πιο ψηλά με αποτέλεσμα ο Παναθηναϊκός να ισορροπήσει την κατάσταση και να πάρει μέτρα στο γήπεδο.

Σίγουρα ο Μλαντένοβιτς έκοψε πολλές επιθέσεις και δεν άφησε τους παίκτες του ΠΑΟΚ να γίνουν απειλητικοί.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr