Παναθηναϊκός: Restart για τον Τετέ, μεταγραφή από άλλη εποχή!

Γκολ σε Αγιαξ, γκολ σε Λανς, θα τριτώσει το καλό στην Τούμπα για τον Τετέ;

Λανς - Παναθηναϊκός: Κανάλι, ώρα, τηλεοπτική μετάδοση (22/08)

Προσωπικά δεν μπορούσαμε να φανταστούμε όταν η ομάδα τον απέκτησε και διαβάζοντας το ιστορικό του πως αυτός ο ποδοσφαιριστής εκτός από τα άκρα θα μπορούσε να παίξει καλά και ως επιθετικό χαφ.

Όσο κι αν η ποδοσφαιρική λογική λέει πως στο αργό ποδόσφαιρό μας θα του ήταν δύσκολο να μην σηκώσει ξανά την καριέρα του, μιλάμε για παίκτη που δεν είχε ρυθμό και πέρσι στην Τουρκία έπαιζε μία, πέντε ήταν εκτός.

Μετά από μερικά ματς που τον έχουμε δει, μιλάμε πια για επιθετικό με ποιότητα (και) στη δημιουργία, που αγωνίζεται σε υψηλό ρυθμό, με ευχέρεια στο σκοράρισμα όχι στα εύκολα, αλλά σε ματς που το τόπι ζεματάει! Παίζοντας ως εξτρέμ, δεύτερος επιθετικός ή δημιουργός ο Βραζιλιάνος είναι απόλαυση. Αρκεί να του δίνεις μπάλα κι αυτός όλο και κάτι θα σκαρώσει.

Ο Κυπελλούχος είχε ανάγκη από ακραίο που θα του προσφέρει πατήματα στην αντίπαλη περιοχή και ασίστ. Ειδικά στο κομμάτι της δημιουργίας το κενό είναι μεγάλο μετά το ντεφορμάρισμα Μπακασέτα και την ανυπαρξία εναλλακτικής πρότασης στην φυγή Μπερνάρ.

Ο νοτιοαμερικάνος θα δώσει λύσεις δημιουργικά με την ικανότητα του να συγκλίνει και να λειτουργεί σαν επιπλέον επιθετικός. Η Super League μπορεί να τον βοηθήσει να έχει μία γεμάτη χρονιά, που θα του επαναφέρει την χαμένη του αυτοπεποίθηση. Ειδικά αν συνεχίσει να σκοράρει σε ντέρμπι…

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr