Παναθηναϊκός: Ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα

Ισόπαλο έληξε το πρώτο ματς της Κ17 για τη νέα σεζόν στο ενιαίο πρωτάθλημα της Super League K17.

Παναθηναϊκός: Ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα

Οι Πράσινοι έπιασαν καλή απόδοση στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ αλλά έμειναν στο 1-1 σε ένα δυνατό και ανοιχτό παιχνίδι με πολλές φάσεις και ένταση.

Οι Πράσινοι του Κώστα Κιάσσου κυριάρχησαν στο πρώτο ημίχρονο και προηγήθηκαν στο σκορ στο 26′ με σουτ του Νεμπή μέσα απ’ την περιοχή έπειτα από ωραία ενέργεια και ασίστ του Ιωάννου.

Ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε στο 72′ με σουτ του Κρομμύδα, ενώ κέρδισε και πέναλτι στο 78′. Ωστόσο ο Σταμέλλος απέκρουσε διατηρώντας το 1-1.

Παναθηναϊκός: Σταμέλλος, Λάβδας, Δημακόπουλος (90+’ Τσιμερίκας), Γαζής, Βύντρα, Θεοχάρης, Ρεμούνδος (70′ Γκοτσάι), Αργυρόπουλος, Ψαρρής (70′ Τουνουσίδης), Ιωάννου (60′ Κίτσας), Νεμπής.

ΠΑΟΚ: Mαλιγκίν, Μεγγίδης (85′ Χριστοδούλου), Λουτζιανιώτης (65′ Λύρατζης), Μόκρης, Αυγητίδης, Παπαδόπουλος, Κρομμύδας, Γκιόκα, Αρετής (85′ Καραγκιόζης), Μπέρδος, Κάνιος (53′ Γεωργιάδης).

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr