Παναθηναϊκός: Ήρθε πρόταση για Βιλένα - Ο λόγος της απόρριψης

Ο Τόνι Βιλένα θα μπορούσε να φύγει από τον Παναθηναϊκό αυτό το καλοκαίρι, όμως η πρόταση που έφτασε στα γραφεία της πράσινης ΠΑΕ δεν κάλυπτε τον Ολλανδό μέσο.

Παναθηναϊκός: Γι' αυτό έμεινε εκτός αποστολής ο Βιλένα

Ο Παναθηναϊκός δεν υπολογίζει τον Τόνι Βιλένα και είναι δεδομένο πως εδώ και αρκετό καιρό ψάχνει να του βρει ομάδα προκειμένου να συνεχίσει κάπου αλλού την καριέρα του.

Μάλιστα και το γραφείο που εκπροσωπεί τον ποδοσφαιριστή έχει κινητοποιηθεί προκειμένου να βρει ό,τι καλύτερο μπορεί για τον Ολλανδό και να συνεχίσει την καριέρα του σε άλλη ομάδα εκτός του Παναθηναϊκού.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι εκπρόσωποι του παίκτη έφεραν πρόταση που κάλυπτε μάλιστα οικονομικά τα θέλω του πελάτη τους από τη Ρωσία, όμως ο Βιλένα την απέρριψε, καθώς δε θέλει να γυρίσει στη συγκεκριμένη χώρα.

Θυμίζουμε πως στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στην Κρασνοντάρ και δεν του άρεσε η ζωή εκεί με αποτέλεσμα να μη θέλει να επιστρέψει στη Ρωσία.

Από εκεί και πέρα ανοιχτή είναι και η αγορά του Ισραήλ, όμως είναι δεδομένο πως ο Ολλανδός μέσος δε θα κοιτάξει προς τα εκεί λόγω του πολέμου, ενώ τέλος και το Αζερμπαϊτζάν είναι μια λύση, η οποία όμως στο μυαλό του Βιλένα είναι σαν την Ρωσία.

Έτσι, άπαντες θα προσπαθήσουν να βρουν στον Ολλανδό μια ποδοσφαιρική στέγη στα ΗΑΕ που είναι μια αγορά, η οποία κλείνει την 1η Οκτώβρη κι ενδιαφέρει τον ίδιο τον παίκτη.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr