Ντέμης Νικολαΐδης: «Δεν έχω καταλάβει το ποδόσφαιρο του Αλόνσο, λάθος η αλλαγή Γιοβάνοβιτς τα Χριστούγεννα»»

Ο Ντέμης Νικολαΐδης σχολιάζει μέσω του «bwin ΣΠΟΡ FM» την πορεία του Ντιέγκο Αλόνσο στον Παναθηναϊκό έως τώρα αλλά και το στυλ παιχνιδιού του.

Ντέμης: Αποθέωσε Παλάσιος και τις... προωθημένες πάσες

Ο Ντέμης Νικολαΐδης σχολίασε μέσω του «bwin ΣΠΟΡ FM» την πορεία του Παναθηναϊκού τη φετινή σεζόν έως τώρα, αλλά και το ποδόσφαιρο του Ντιέγκο Αλόνσο, το οποίο όμως παρουσιάζει πολλά ερωτηματικά.

Τέλος, ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής και Πρωταθλητής Ευρώπης με την εθνική Ελλάδος το 2004 αναφέρει πως δεν έπρεπε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ν’ αποχωρήσει τα Χριστούγεννα από τους πράσινους, αλλά να κριθεί στο τέλος της σεζόν εκείνης.

Αναλυτικά όσα άνεφερε:

«Πέρυσι έλεγα ότι ήταν λάθος η απομάκρυνση προπονητή το Γενάρη γιατί έπρεπε να ολοκληρώσει τον κύκλο του και μετά να κριθεί. Όταν αλλάζεις εκεί έναν προπονητή, τον Γιοβάνοβιτς δηλαδή που ήταν 2,5 χρόνια είναι σαν να κλέβεις χρόνο από τον επόμενο προπονητή», σχολίασε αρχικά.

«Δεν έχω καταλάβει ακόμα το ποδόσφαιρο του Ντιέγκο Αλόνσο. Προσπαθώ να καταλάβω το στυλ που θέλει να παίξει. Ακόμα δεν το έχω δει. Ο Παναθηναϊκός έχει παίκτες που μπορούν να πάρουν μεγάλα παιχνίδια, αλλά δε σημαίνει ότι μπορούν να πάρουν το πρωτάθλημα. Για να γίνει αυτό, πρέπει να γίνει ομάδα. Να δέσει δηλαδή πράγμα το οποίο μπορεί στην πορεία να συμβεί», συνέχισε.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr