Παναθηναϊκός: Διαψεύδει κάθε σενάριο ο Βέρμπιτς!

Παρά τα όσα ακούγονται για τον Μπένιαμιν Βέρμπιτς και επαφές με ομάδες στην Τουρκία η πραγματικότητα είναι αρκετά διαφορετική.

Άρης - Παναθηναϊκός 2-0: Τα highlights - Έτσι ήρθε η ήττα

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να θέλει να πωλήσει τον Μπένιαμιν Βέρμπιτς, καθώς δεν υπολογίζεται για τη φετινή σεζόν από τον Ντιέγκο Αλόνσο, όμως τα πράγματα αυτή τη στιγμή είναι ιδιαίτερα περίπλοκα.

Συγκεκριμένα για τον Σλοβένο εξτρέμ δεν έχει φτάσει καμία πρόταση από την Τουρκία στα χέρια του Τριφυλλιού κι όπως όλα δείχνουν ο ποδοσφαιριστής θα παραμείνει στο σύλλογο μέχρι, τουλάχιστον, τον Ιανουάριο.

Από εκεί και πέρα αξίζει να σημειωθεί ότι και ο ίδιος ο Βέρμπιτς στο περιβάλλον του διέψευδε την προοπτική θα συνεχίσει την καριέρα του στην Τουρκία.



Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr