Άρης Γάτας: Η ενδεκάδα με ΠΑΟΚ και το πιθανό ναυάγιο με «κομμένο» (vid)

Ο Άρης Γάτας μετέφερε τα τελευταία νέα από το στρατόπεδο του Παναθηναϊκού ενόψει Τούμπας, ενώ σχολίασε και την υπόθεση Βέρμπιτς.

Άρης Γάτας: Η ενδεκάδα με ΠΑΟΚ και το πιθανό ναυάγιο με «κομμένο» (vid)

Αναλυτικά όσα είπε στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ:

«Είναι το πρώτο ντέρμπι εκτός. Αν και ο Παναθηναϊκός έχει δώσει τέσσερα δυνατά παιχνίδια, δύο με τον Άγιαξ και δύο με τη Λανς.

Σε τέτοια παιχνίδια έχει βγάλει αντίδραση. Απαιτείται στον οργανισμό του Παναθηναϊκού να πάρει βαθμό ή βαθμούς και να κοιτάξει τη Δευτέρα με ένα διαφορετικό μάτι.

Θα ενταθεί η πίεση προς τον προπονητή, αυτός θα εισπράξει το μεγαλύτερο μερίδιο. Μετά όλα θα μπορούν να συμβούν, είναι απρόβλεπτα.

Ο μήνας θα είναι δύσκολος. Μετά ακολουθούν Πανσερραϊκός, ΑΕΚ, Μπόρατς και Ολυμπιακός. Το πρόγραμμα είναι πολύ φορτωμένο. 

Δίνω πιθανότητες να παίξει ο Μαξ. Ο Πελίστρι ήρθε χθες το βράδυ, θα είναι σήμερα στην προπόνηση. Αν τον δουν επιβαρυμένο, δεν αποκλείεται να πάρει χρόνο συμμετοχής ο Μαντσίνι.

Αυτά είναι θέματα που ο Αλόνσο τα έχει στο μυαλό του. Πάντα δεν ξέρεις σε τι κατάσταση είναι ο προπονητής. Μπορεί να πει ότι είναι 100%. Άρα σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο θα πάμε με Αράο, Μαξίμοβιτς, Τετέ, Μπακασέτα, Πελίστρι, Ιωαννίδη.

Σκάλωσε το θέμα του Βέρμπιτς, δεν δίνουν τα λεφτά οι ομάδες εύκολα. Ο Βιλένα έχει δύο πόρτες ανοικτές στη Ρωσία και στα Εμιράτα, αλλά δεν υπάρχουν προτάσεις. Ούτε για τον Κλεϊνχέισλερ, ούτε για τον Τρουιγιέ.

Όταν ένας παίκτης είναι στο μπες-βγες, εδώ είναι τα αποτελέσματα της άσχημης εικόνας. 

Δείτε παρακάτω:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr