Καρπετόπουλος: «Το μεγάλο πρόβλημα του Παναθηναϊκού αν και ξόδεψε πολλά χρήματα»

Ο Αντώνης Καρπετόπουλος σχολίασε μέσω της εφημερίδας «Sportday» το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να έχει ένα μεγάλο πρόβλημα παρά τα λεφτά που ξόδεψε το φετινό καλοκαίρι.

Σπάθας: «Υπάρχει κόκκινη κάρτα στον Βέρμπιτς στο 16ο λεπτό!» (vid)

Αναλυτικά όσα έγραψε στην εφημερίδα:

Ο Παναθηναϊκός έκανε ένα ακριβό, συνολικό αλλά και υποχρεωτικό ρεκτιφιέ. Ο Παναθηναϊκός ξόδεψε πολύ σοβαρά χρήματα (πάνω από 35 εκατομμύρια) διότι είχε και τις πιο μεγάλες ανάγκες. Ως ανάγκη δεν θεωρώ την υποχρέωση της κατάκτησης του πρωταθλήματος -αυτό δεν είναι ανάγκη, είναι προσδοκία, στόχος, όνειρο. Ανάγκη ήταν να αντικατασταθούν πέντε τουλάχιστον βασικοί που τα τελευταία τρία χρόνια έδωσαν πολλά στον Παναθηναϊκό και δεν συνεχίζουν. Για να αντικατασταθούν Χουάνκαρ, Πέρεθ, Παλάσιος, Μπερνάρ και να προστεθεί ένας στόπερ όπως ο Ίνγκασον που να υπόσχεται σταθερή προσφορά, ο Παναθηναϊκός ήταν υποχρεωμένος να ξοδέψει πολλά χρήματα και το έκανε.

Αλλά η καινούργια ομάδα απαιτεί χρόνο να δέσει και αν υπάρξει πίεση για άμεσα αποτελέσματα δεν ξέρω αν ο Αλόνσο μπορεί να ανταποκριθεί σε αυτή. Το γεμάτο σκαμπανεβάσματα ξεκίνημα της σεζόν δείχνει και πιο μπορεί να είναι το μεγάλο πρόβλημα του Παναθηναϊκού -δηλαδή η έλλειψη σταθερότητας. Κι αυτή αν συνεχιστεί δεν θα φέρει απλώς γκρίνια αλλά και μία συζήτηση για το αν οι νεοαποκτηθέντες μπορούν πραγματικά να κάνουν τη διαφορά. Πράγμα που κατά τη γνώμη μου είναι εξαιρετικά άδικο.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr