Παναθηναϊκός ενδεκάδα: Έτσι πάει για το διπλό στην Τούμπα!

Το Τριφύλλι ολοκληρώνει την προετοιμασία του για το κρίσιμο ντέρμπι κόντρα στους Θεσσαλονικείς την προσεχή Κυριακή (15/09, 20:30) στην Τούμπα.

Παναθηναϊκός: Τα 21 ματς σε πρωτάθλημα, Conference και Κύπελλο έως τα Χριστούγεννα

Φαίνεται ότι θα υπάρξουν εκπλήξεις στην ενδεκάδα, με τον Ντραγκόφσκι να αναμένεται κάτω από τα δοκάρια και στην άμυνα η διάταξη θα είναι ως εξής: αριστερά ο Μαξ, το κεντρικό δίδυμο οι Ίνγκασον και Γεντβάι, ενώ δεξιά ο Κώτσιρας.

Στο κέντρο, θα δούμε για πρώτη φορά τη συνεργασία των Αράο και Μαξίμοβιτς, με τον Μπακασέτα να αγωνίζεται πιο μπροστά τους.

Στην επίθεση θα είναι οι Τετέ, Ιωαννίδης, και ενδέχεται να αγωνιστεί ο Πελίστρι, εφόσον είναι σε καλή κατάσταση. Σε περίπτωση που δεν είναι έτοιμος, ο Ντάνιελ Μαντσίνι θα πάρει τη θέση του.

Αυτή είναι η συνταγή του Ντιέγκο Αλόνσο που συγκεντρώνει, τη δεδομένη στιγμή, τις περισσότερες πιθανότητες για να τα δώσει όλα κόντρα στον ΠΑΟΚ, αφού μην ξεχνάμε ότι ο Παναθηναϊκός θέλει βαθμό για να διατηρηθεί σε τροχιά διεκδίκησης του πρωταθλήματος.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr