Παναθηναϊκός: Ξεκάθαρη η «αχίλλειος πτέρνα» του Τριφυλλιού!

Μακάρι ο Παναθηναϊκός να παρουσιαστεί μεταμορφωμένος στην Τούμπα. Οι στοιχηματικές κι ο περισσότερος κόσμος θεωρούν πιθανότερο τον “άσο”, κρίνοντας από την εικόνα των δύο ομάδων, αλλά ποτέ δεν ξέρεις στα ντέρμπι.

Άρης Γάτας: «Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού με Λανς - Αυτό μου είπε ο Μάγκνουσον» (vid)

Όσο κι αν ο ΠΑΟΚ έχει πάρει τίτλους, όσο κι αν έχει πετύχει πολλά επί Σαββίδη, δεν συγκρίνεται το εκτόπισμα των δύο συλλόγων.

Βέβαια αμφιβάλλουμε αν αυτό το έχει πει κάποιος στον Αλόνσο και στο σύνολο των παικτών στο Κορωπί, αλλά όσο ζεις, ελπίζεις.

Η αλήθεια είναι πως το ποδόσφαιρο χώρου και έντασης που θέλει να εφαρμόσει ο Ουρουγουανός χρειάζεται κλεψίματα κι ο προβληματισμός που υπάρχει από τα πρώτα παιχνίδια των κυπελλούχων δεν έχει να κάνει τόσο με την αδυναμία να ανοίξουν την αντίπαλη άμυνα, ούτε με τη μη αποτελεσματικότητα Μπακασέτα/Ιωαννίδη, αλλά πως το δίδυμο του άξονα δεν είναι τόσο σκληρό όσο χρειάζεται.

Μια χαρά παίκτες ο Αράο, ο Τσέριν, ο Μαξίμοβιτς αλλά είτε είναι αργοί, είτε δεν το έχουν με το ανασταλτικό κομμάτι, πλην του Βραζιλιάνου.

Σε κάθε περίπτωση, όταν έχεις την τριάδα Τετέ, Πελίστρι, Ιωαννιδη μπορείς να κερδίσεις στα ίσα μέτρα, ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ.

Αρκεί να βρεθεί η λύση στον αμυντικό γρίφο, όπου ο σύλλογος δείχνει να μην μαθαίνει από τα (μπόλικα) παθήματά του.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr