Παναθηναϊκός: Είναι δυνατόν να γίνεται αυτό κατά Μπακασέτα - Ιωαννίδη;

Μέχρι την πεντάρα στη Λαμία τον Απρίλη, πριν ξεκινήσει η κατηφόρα με τις ήττες από Άρη, ΑΕΚ που επέφεραν ακόμα ένα χαμένο πρωτάθλημα, Τάσος Μπακασέτας και Φώτης Ιωαννίδης έχουν συμμετοχή στο 46% των πράσινων γκολ.

Παναθηναϊκός: Είναι δυνατόν να γίνεται αυτό κατά Μπακασέτα - Ιωαννίδη;

Το θυμηθήκαμε βλέποντας τον Τάσο να έχει συμμετοχή και στα δύο γκολ της εθνικής στο ματς με την Ιρλανδία.

Ξαφνικά, ο παίκτης που ΚΑΘΕ χρόνο φλερτάρει με διψήφιο αριθμό γκολ/ασίστ κρίθηκε ανεπαρκής (!!!) επειδή είναι αργός!

Ρωτάμε λοιπόν κι εμείς: τι κάνει ο οργανισμός για να τον προστατεύσει, να τον στελεχώσει όσο μπορεί πιο κατάλληλα για να πάρει το 100% των προσόντων του, που άλλοι χαφ στο Κορωπί ΔΕΝ έχουν;

Το δηλητήριο που έχει ποτίσει το μυαλό όσων έχουν απομείνει να ασχολούνται με το κλαμπ είναι προϊόν επιστημονικής μελέτης.

Λες και περισσεύουν τα τελευταία χρόνια οι μέσοι που πατούν περιοχή και σκοράρουν και πρέπει να ξεμπερδεύουμε με τον Μπακασέτα επειδή τυχαίνει Αύγουστο (!) μήνα να μην είναι σε φόρμα.

Έχει που έχει χίλια δυο θέματα ο σύλλογος να λύσει στο εσωτερικό του, έχει και τις αποψάρες των προπονητών Facebook/Twitter πάνω από το κεφάλι του.

Απλά να υπενθυμίσουμε ότι από τότε που έκανε ντεμπούτο ο Τάσος στο εντός έδρας ματς του Κυπέλλου κόντρα στον Ατρόμητο οι πράσινοι μέχρι το ματς στην Φθιώτιδα είχαν παίξει 17 παιχνίδια μετρώντας 35 τέρματα.

Μπακασέτας και Ιωαννίδης έχουν συμμετοχή στα 16 απ’ αυτά τα γκολ στα οποία είτε είχαν σκοράρει είτε είχαν δώσει ασίστ.

Ο Τάσος είχε έξι γκολ και δύο ασίστ ενώ ο Φώτης επτά γκολ, μοιράζοντας τρεις ασίστ. Συνολικά δηλαδή η συνεισφορά των δύο τους στα γκολ έφτανε στο 46% (45,7% για την ακρίβεια) επί συνόλου τερμάτων.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr